Rundvisning på Rønde Høj- og Efterskole

Efter både brand- og vandskade er Rønde Højskole nu renoveret, og det kan man se på rundvisning.

Artiklens øverste billede
Det er muligt at se den ombyggede højskole både udefra og indefra, hvis man tilmelder sig RHE's venners rundvisning. Pressefoto

Lørdag 9. oktober kl. 10-11.30 er der mulighed for at komme på rundvisning i Rønde Høj- og Efterskoles Hovedbygning. Rundvisningen arrangeres af skolernes venneforening – RHE’s venner – i samarbejde med skolerne.

Efter branden i tagetagen i januar 2019 og efterfølgende vandskade, er hovedbygningen nu blevet renoveret, så den fremstår med et smukt forvandlet ydre og et funktionelt indre. Hovedbygningen rummer administrationskontorer, opholdsrum og elevværelser for efterskolen.

Rønde Høj- og Efterskole har flere gange haft Åbent Hus på programmet, men det har corona forhindret. Nu er chancen der for at komme indenfor til en kop kaffe i foredragssalen, en kort fortælling om renoveringen ved Birgit Fuglsbjerg og en rundvisning.

Det er gratis at deltage, men af hensyn til kaffe og rundvisning beder vi om tilmelding på RHE’s venners hjemmeside senest 7. oktober.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Syddjurs direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Adresseavisens nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Syddjurs på listen og tryk tilmeld.
d


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Norddjurs direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Lokalavisen Norddjurs' nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Norddjurs på listen og tryk tilmeld.
d

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen