Samtale med Bodil Jørgensen om livets glæder og sorger

Kom tæt på Bodil Jørgensen i en varm og livsklog samtale med præst Mikkel Wolds i Grenaa Kirke 6. oktober.

Artiklens øverste billede
Bodil Jørgensen og Mikkel Wolds samtalebog ”Gå med fred” kan købes og signeres ved arrangementet. Pressefoto.

Skuespiller Bodil Jørgensen har haft døden tæt inde på livet. Flere gange endda. Under en alvorlig togulykke i 1988 blev hun siddende og holdt en fastklemt kvinde i hånden frem for at flygte. Og under en filmoptagelse i 2014 blev hun selv alvorligt kvæstet af en traktor og svævede mellem liv og død.

Alligevel er den folkekære skuespiller ikke bange for døden. Hun har derimod blik for livets vidunderlighed. Og hun deler gerne ud af, hvordan hun finder glæden i tilværelsen.

Med afsæt i bogen ”Gå med fred” kan du onsdag 6. oktober kl. 19 i Grenaa Kirke komme helt tæt på Bodil Jørgensen, når hun i en varm og livsklog samtale med Mikkel Wold, præst i Marmorkirken, åbner op for, hvordan man finder livsglæden.

Sammen kommer de rundt om, hvordan man genvinder sit livsmod, når det er gået tabt. De berører, hvordan man finder trøst midt i sorgen og fortvivlelsen. Og de kommer ind på, hvordan man finder frem til det vigtige i livet.

Lene Fribo, skoleleder i FOF Djursland, tror på, at der venter publikum en aften ud over det sædvanlige:

»Det er livets helt store eksistentielle spørgsmål, som kommer i fokus: Ondskab, sorg, glæde, tilgivelse. Så det bliver givetvis en tankevækkende aften, som vi alle sammen kan blive klogere af.«

Bodil Jørgensen og Mikkel Wolds samtalebog ”Gå med fred” kan købes og signeres ved arrangementet, der tilbydes i samarbejde med Grenaa Menighedsråd. Billetter til arrangementet kan købes hos FOF Djursland og Grenaa Kirkekontor.

sas

Læs også

Del artiklen