Åbent Hønsehus i Hornslet

Djurs Racefjerkræ klub har igen mulighed for at fremvise Racefjerkræ under ordnede forhold.

Artiklens øverste billede
Djurs Racefjærkræ klub holder åbent hus hos en af medlemmerne 18. september. Pressefoto

»Det er med stor fornøjelse at der nu igen er muligt vise den dejlige hobby frem det er at have et lille hønsehold i baghaven,« skriver Djurs Racefjærkræ klub i en pressemeddelelse om åbent hus.

En af klubbens meget aktive medlemmer Søren Mikkelsen Rodskovvej 60 i Hornslet byder alle velkommen lørdag 18.september kl. 13-17.

Der vil være en kop kaffe og en sodavand til børnene.

Sin egen søndagskylling

Klubbens bestyrelse og andre medlemmer af klubben vil være klar med information om det lille hønsehold og den store glæde det er at kunne producere sine egen daglige æg og måske en søndagskylling eller en suppehøne til tarteletfyld.

Når forårets kyllinger hen over sommeren bliver sorteret efter den standard, der er for hver enkelt race, bliver der løbende dyr i overskud som kan få et godt liv som havehøns og forhåbentlig give interesse for også at indgå i avlsarbejdet og klublivet i både lokalklubben og den specialklub der findes for racen.

Socialt netværk

Der er et stort socialt netværk hvor der hver tirsdag i efterårs- og vintermånederne er møde i klubhuset på Enslevgården i Grenå og mange af klubbens medlemmer mødes også omkring voliererne rundt om i medlemmernes haver hvor der udveksles erfaringer og gode ideer om hjælp med udvælgelse af de bedste udstillings- og avlsdyr.

Der er information om klubben og bestyrelsen på djursracefjerkrae.dk


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Syddjurs direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Adresseavisens nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Syddjurs på listen og tryk tilmeld.
d


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Norddjurs direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Lokalavisen Norddjurs' nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Norddjurs på listen og tryk tilmeld.
d

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen