Kim Larsens manager spiller med sit band

Jeppesen og de utrolige spiller på Pavillonen 27. august

Artiklens øverste billede
Jeppesen har i mange år arbejdet sammen med Kim Larsen. Til august kan han opleves i Grenaa. Pressefoto

Jørn ’Ørn’ Jeppesen har i mange år været en del af musikbranchen som manager og rådgiver for nogle af branchens største navne. Mest kendt er han for sit næsten 20-årige arbejde som manager for Kim Larsen, hvor han udover managerrollen også var musiker i Kim Larsens band Kjukken.

Han var desuden med til at indspille Kim Larsen sidste plader; herunder den postumt udgivne ’Sange Fra Første Sal’, hvor også Hjalmer, Kims søn, var med.

Efter Kim Larsens død i 2018 er Jeppesen vendt tilbage til sit oprindelige udgangspunkt som musiker, sanger og komponist, og udgav i august 2019 sit debutalbum ’Odense Banegård’. Nu turnerer Jeppesen som solist.

Stilmæssigt ligger Jeppesen, som solosolisten nu kalder sig »i popmusikkens verden«.

»Jeg forsøger, at ramme et tekstunivers der afspejler mig og mit liv, min alder og erfaring. Derfor har det også været vigtigt for mig, at alle sangene er nyskrevne. Så jeg ikke kommer med et materiale fra en anden tid i mit liv. Derfor er sangene et spejl af det liv, jeg lever lige nu…« udtaler artisten i en pressemeddelelse.

Det nye album ’En Helt Almindelig Dag’ er indspillet med Jeppesens liveband ’De Utrolige’, som består af to af spillekammeraterne fra Kjukken-tiden – Jesper Haugaard på bas og Jens Langhorn på trommer. Derudover medvirker Mikkel Grue på guitar og Lars Andreasen på keyboards.

Dette orkester fik meget flotte anmeldelser på sidste års turné og har nu været med at give det nye album et langt mere organisk og levende udtryk. Albummet er af Politikens kritiker Erik Jensen kåret til et af de bedste albums i 2020. På begge albums er der 12 stærke popsange skrevet fra den voksne mands perspektiv på livet. Jeppesen fortæller:

»Jeg begyndte straks at skrive nye sange, da jeg var færdig med debutalbummet. Jeg kunne mærke, at jeg var ved at finde ind til kernen i min sangskrivning og begyndte især at prioritere teksterne og historierne. I den forstand er det en fordel, at jeg ikke er helt ung mere. Jeg har masser af gode historier fra mit liv, som jeg tror, mange mennesker vil kunne spejle sig i.«

I 2020 indspillede og udgav Jeppesen desuden duetten ’Tag Med’ med Johan Olsen, der opnåede stor rotation på radiokanalerne og streamingtjenesterne.

Det er altså noget af det, der venter 27. august kl. 20 på Pavillonen.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Norddjurs direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Lokalavisen Norddjurs' nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Norddjurs på listen og tryk tilmeld.
d

Læs også

Del artiklen