Christopher til Pavillonen på græs

En præsentation af Danmarks ukronede popdarling er nærmest overflødig. Alene i år har han storhittet med 'Fall so hard' og 'Good to goodbye' fra hans nyeste album 'MY blood', der, ligesom 'Leap of faith' fra sommeren 2020, også var på alles læber.

Artiklens øverste billede

En melodiøs skrædder. En energi, som ruller med tårnhøj fart. En muskuløs vokal, som har vundet indpas på festivaler, i radioen og i anmeldernes hjerter. Christopher er et popikon af ypperste kaliber. Han har besøgt Pavillonen, før han brød helt igennem til det store udland, og vender nu tilbage til Grenaa 14. august i det nye format ’Pavillonen på græs’. Det fortæller Pavillonens direktør, Jesper Jul, i en pressemeddelelse.

Raffineret performer

Christopher har nærmest været fast inventar på hitlisterne de seneste 10 år og er ubetinget en af de allerstørste pop-stjerner i landet.

Christophers urokkelige energi spejler sig i alt, hvad han foretager sig. Siden han i 2012 udgav sit første album ‘Colours’ med hitsingler som ‘Nothing in Common’, ‘Against the Odds’ og titelnummeret ‘Colours’, har han været med til at definere det danske musiklandskab – både som knivskarp sangskriver og studieartist, men også som en raffineret performer, der lægger sit publikum ned med et brag af en energiudladning.

Christopher er gang på gang blevet anerkendt for sit professionelle performancearbejde – en stålsat energi som smitter helt ned til de bagerste rækker. Der er dømt uhøjtidelighed, ærlighed og en rendyrket eksplosion af energi, når popikonet indtager scenen.

Forsalget starter 8. juli kl. 10.

gs

Læs også

Del artiklen