Atter liv på Ørsted Kro

Efter nedlukningen er kroen igen klar med aktiviteterne

Artiklens øverste billede

Efter snart halvandet år med corona og aflyste arrangementer, ser Ørsted kro mod lysere tider. Flere planlagte arrangementer blev udsat, og nu er der sat ny dato på dem.

Det udsolgte arrangement ’Som strejf af en dråbe’ med Kim Larsen anekdoter og sang er flyttet til 12. november.

Anna von Lowzow

Onsdag 22. september gennemføres foredrag med Anna von Lowzow, som fortæller om samarbejdet med prins Joakim. Anna von Lowzow er TV-tilrettelægger på Nordisk Film, og foredraget har titlen ’Hvem er prins Joakim’. Hun har tidligere trukket fuldt hus til Ørsted Kro til bla. Kulturtorsdag. Der er stadig ledige pladser til foredraget.

’Sinatra – en legende’

Ørsted Kro får i efteråret mulighed for at blive en del af Randers Teaters ELRO-turne, som i år er ’Sinatra – en legende’, fortalt og sunget af Jesper Lundgaard. Turneen er støttet af ELRO-fonden. Det foregår på Ørsted Kro onsdag 20. oktober.

Fremtiden

I august måned er der bestyrelsesmøde på kroen en formiddag, hvor der blandt andet skal drøftes strategi og herunder også kommende arrangementer.

»Vi er fulde af energi og glæder os til komme i gang med planlægningen. Vi har mange ’klassikere’, hvor vi selvfølgelig skal overveje gentagelse – det er M-aften, Kulturtorsdag, teater, julefrokost, frokostjazz, Q-aften, stand-up. Men måske skal vi tænke helt nyt …. Så sidder man med gode ideer, er man altid velkommen til at kontakte bestyrelsen,« opfordrer Ørsted Kros bestyrelse i en pressemeddelelse.

gs

Læs også

Del artiklen