Tina Dickow i Pavillonen

Den østjyske sangerinde gæster til foråret atter Grenaa

Artiklens øverste billede

Tina Dickow og band lægger vejen forbi Pavillonen og Grenaa til foråret - nærmere bestemt 17. marts.

»Da hun bor på Island med sin familie, er det ret eksklusivt, at hun nu vender tilbage til Pavillonen. Tina Dickow har optrådt i Pavillonen flere gange og hun har blandt indviet scenen i centersalen efter den store ombygning. Med hendes fantastiske sange og vindende væsen er der for alvor noget at glæde sig til,« siger Jesper Jul, Pavillonen, i en pressemeddelelse.

I foråret 2022 bliver det djurslandske publikum blandt de første til at opleve en række nye Tina Dickow-sange live.

Dickow på dansk

Til forskel fra sangerindens tidligere udgivelser, der tæller kæmpehits som ’Open Wide’, ’Room With A View’ og ‘Nobody’s Man’, har Tina Dickow denne gang annonceret, at hun arbejder på sit første dansksprogede album:

»Vi skal spille spritnye sange på dansk, og der er flere grunde til, at de sange kommer nu. Jeg har savnet Danmark helt ubeskriveligt i den lange periode, hvor jeg ikke har kunnet rejse hjem, og følt mig mere dansk end nogensinde det sidste års tid. Og derudover føles det som et godt tidspunkt at tage et spring og prøve noget nyt frem for at søge tilbage til det gamle. Vi er et andet sted nu. Og jeg glæder mig til at mødes lige dér,« fortæller Tina Dickow.

Forsalget er startet.

gs

Læs også

Del artiklen