GMS flyttede fra by til land og blev Gazelle-virksomhed

Snedkermester Rasmus Flarup er lykkedes med at skabe vækst i både omsætning og på personalesiden.

Artiklens øverste billede
Rasmus Flarup startede sin virksomhed i 2008. Fire år efter, han flyttede den fra Grenaa til Fannerup kan han kalde sig Gazelle-virksomhed. Privatfoto

For fire år siden flyttede Rasmus Flarup sin snedkervirksomhed GMS ApS fra Grenaa til Fannerup, og det har vist sig at være en vældig god idé.

GMS er således netop blevet kåret som Gazelle-virksomhed i Børsens årlige kåringer.

Vi så imidlertid muligheder i stedet for begrænsninger, og målet var at skabe inspiration, liv og vækst i vores lille lokalsamfund her.

Rasmus Flarup, snedkermester og indehaver af GMS ApS

Kriteriet for at blive Gazelle-virksomhed er, at virksomheden i en periode på fire år skal kunne fremvise en fordobling i omsætning eller bruttoresultatet, og det er altså lykkedes for Rasmus Flarup og GMS, efter snedkermesteren rykkede sit firma til Fannerup.

»Vi er superglade og stolte, men også ydmyge over at modtage vores første Gazelle-pris. I 2017 flyttede vi stik mod trenden fra det centrale Grenaa til Fannerup, som mange betegner som et udkantsområde. Vi så imidlertid muligheder i stedet for begrænsninger, og målet var at skabe inspiration, liv og vækst i vores lille lokalsamfund her. Det er nu nøjagtigt fire år siden, og med Gazellen i hånden mener vi, at det vist er lykkedes meget godt, siger Rasmus Flarup.

Satsning gav pote

Med fast fokus på kvalitetsløsninger inden for døre og vinduer udvidede GMS ved flytningen i 2017 med såvel flere medarbejdere som flere kvadratmeter. Det er ikke mindst denne satsning, der nu resulterer i den flotte status som Børsen Gazelle-virksomhed.

»Vi har hele tiden troet på, at vi med godt håndværk samt en tæt og troværdig relation til vores kunder kunne få tingene til at gro her i Fannerup. At det er lykkedes os så godt og så relativt hurtigt, er bare helt fantastisk,« forklarer Rasmus Flarup.

Det synlige bevis på de seneste fire års fremgang kan nu pryde kontoret hos GMS i Fannerup. Privatfoto

Lokale arbejdspladser

Vokseværket er imidlertid ikke stoppet endnu. Rasmus Flarup kan fortælle, at virksomheden endnu en gang er ved at opruste på personalesiden og udvide med nye kræfter. Denne gang på kontoret.

»Det er noget af det, som betyder allermest for os. Det er en stor ære at blive kåret som Gazelle-virksomhed, men det er jo ikke prisen i sig selv, der betyder noget, men det den repræsenterer: Nemlig at vi er med til at skabe arbejdspladser og liv i lokalområdet. Og det har vi ambitioner om at blive ved med,« fastslår Rasmus Flarup.

Læs også

Del artiklen