Farvel efter 25 år i bestyrelse

Jens Lohmann er på formandsposten i Superbrugsen Glesborg afløst af Per Jørgensen

Artiklens øverste billede
Jens Lohmann t.v. kunne sammen med uddeler Andreas Bach glæde sig over kåringen som Årets Butik i Coop-koncernen. Pressebillede

Bestyrelsen i Superbrugsen Glesborg måtte på seneste generalforsamling tage afsked med sin formand, Jens Lohmann, som havde valgt ikke at genopstille. Jens Lohmann har været i bestyrelsen i 26 år, heraf de seneste ni år som formand.

Bestyrelsen takkede Jens for det store arbejde, som han igennem alle årene har lagt i at udvikle Superbrugsen til en stor, flot og veldrevet butik, der er et kæmpe aktiv for byen og som trækker folk til Glesborg fra et stort opland..

Jens Lohmann afleverer således Superbrugsen Glesborg i topform. Det seneste regnskab viste en rekordomsætning på 75,5 millioner kroner og et rekordoverskud på 2,7 millioner kroner før skat. Derudover vandt Superbrugsen Glesborg titlen som ”årets butik” i distriktet i 2020, ligesom målinger viser, at kunde- medarbejdertilfredshed er helt i top.

Superbrugsen Glesborg holder reception for Jens Lohmann ved butikken fredag 28. maj klokken 15 – 17, hvor man håber, at rigtig mange vil møde op og takke ham for hans store indsats for butikken og byen.

Ny formand i Superbrugsen Glesborg er Per Jørgensen og næstformand Mille Nordby.

Læs også

Del artiklen