Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger om dit lokalsamfund, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Du kan sende os din mening her.

Debat: Hvorfor i alverden sker der ikke noget?

Artiklens øverste billede
I flere år er der intet sket her - kun at ordet "midlertidigt" er slettet på skiltet ved den lukkede overgang. Foto: Søren Andersen

De generende og uæstetiske forhold ved stationsbygningen i Grenaa og den ”midlertidige” spærring af gennemgangen over banelegemet, blev glimrende beskrevet i et læserbrev af Anne Lise Sørensen 15. august 2020 i Lokalavisen Norddjurs.

Dengang var der hengået halvandet år efter, at det var meddelt, at Banedanmark og kommunalbestyrelsen i Norddjurs, at der var tale om en midlertidig løsning.

De ansvarlige kan simpelthen ikke være det bekendt

Kirsten og Henning Knudsen

Siden er der ikke sket spor, og forholdene er fortsat en skændsel - især for såvel de berørte beboere i Åbyen og Gudekvarteret - og for tilrejsende med letbanen.

De ansvarlige kan simpelthen ikke være det bekendt.

I et andet læserbrev før kommunalvalget i november, gjorde Alf Gregersen på udmærket vis igen opmærksom på de dårlige forhold, og håbede på, at politikerne måske i den anledning så ville gøre noget ved sagen.

Ingen reaktioner.

Nu er valget overstået og spørgsmålet kan så være, om der i den nye kommunalbestyrelse vil vise sig lidt mere handlekraft - og om ikke andet, så en saglig definition på længden på en ”midlertidig” løsning.

Læs også

Del artiklen