Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger om dit lokalsamfund, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Du kan sende os din mening her.

Debat: Norddjurs Kommunes problemer med at overholde loven

Artiklens øverste billede

Jeg har oplevet en del gange at Norddjurs Kommune ikke overholder retssikkerhedsloven, blandt andet omkring oplysning af sagsbehandlingstider samt oplysning af sagsbehandlingstider for hjemsendte sager, samt kommunens manglende overholdelse af sagsbehandlingstider samt manglende overholdelse af kommunens egne kvalitetsstandarder.

Borgerrådgiveren har oplyst at han siden 2015 har gjort Norddjurs kommune opmærksom på at de ikke overholder retssikkerhedsloven og borgerrådgiveren skulle også have taget dette med i nogle af sine årsrapporter til kommunen.

Er der andre borgere her i Norddjurs kommune, som siden 2015 har oplevet problemer med at Norddjurs kommune ikke har overholdt retssikkerhedsloven, så har I mulighed for at henvende jer til Ankestyrelsen/Tilsynet som har en sag om dette problem, og de vil kunne bruge jeres oplysninger og det er muligt at indsende disse oplysninger til Ankestyrelsen med henvisning til J.nr.21-27013.

Læs også

Del artiklen