Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger om dit lokalsamfund, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Du kan sende os din mening her.

De regionale arbejdspladser skal i front og vise vejen

Artiklens øverste billede

Vi har mange regionale institutioner på Djursland, specielt i Norddjurs. Norddjurs er den kommune i Region Midt, der har flest regionale sociale tilbud. Det vestlige Norddjurs med Allingåbro og Ørsted ligger helt i top.

Det forpligter med mange regionale tilbud. De regionale institutioner skal med i front og vise vejen, både hvad angår attraktive og kompetente arbejdspladser, gode personaleforhold og vigtigheden af at have borgeren i centrum. Og det skal selvfølgelig ske i et tæt samarbejde mellem region og kommune.

De regionale tilbud skal være tilbud, der er kendt for en høj faglighed, et højt specialiseret personale, et godt arbejdsmiljø og gode resultater. Forhold, som alle har stor betydning, også for at rekruttere og fastholde de dygtige personaler, der så hårdt er brug for.

Vore udsatte borgere med særlige behov har brug for de bedste tilbud.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen