Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger om dit lokalsamfund, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Du kan sende os din mening her.

Valgkampen har gjort det let at stemme blankt

Man må give Lars Østergård fra Venstre ret i at det er en utrolig tam valgkamp som vi som vælger har været vidne til.

Vi har hørt den samme grammofonplade igen om at Norddjurs skal have til trukket flere borgere. Den grammofonplade har vi nu hørt på i snart to årtier uden at der er sket noget på den konto. Men fakta er jo at vi som kommune står med en meget stor udfordring uden at vores politikere kom med et svar på det her.

Jeg har deltaget i to vælgermøder. Et i Ålsrode hvor at det naturligt nok kom til at dreje sig om solceller. Jeg er helt overbevist om at borgerne i Ålsrode stadigvæk gerne vil hav et svar på om man vil tillade så stort et solcelleanlæg på 190 hektar omkring byen. Jeg ved heller ikke hvad det handlede om at Kasper Bjerregård havde valgt at sætte sig blandt tilhørerne. Jeg synes ikke at det var et særligt stort ” geni-træk” fra Venstres side. Men dem om det.

I Trustrup som er kendt for at være en DF højborg brillierede Df ved ikke at have en repræsentant i panelet, men derimod en som også sad blandt tilhørerne.(Pia Bjerregård)

Betyder det at DF har kastet håndklædet i ringen? Her blev der diskuteret den økonomiske nedsmeltning som vi så i 2018. Hvem der havde skylden for den og hvem der tog ansvar for genopretningen. Lidt skolestruktur, letbane, omfartsvej osv. Men ellers intet nyt under himlen.

Venstrefløjen kom med nogle naive og romantiske udmeldinger på energi området. Vindmøller, solceller og hvis vi alle kørte i en el-bil så var alt grønt. Men det er vel hvad man må forvente fra den kant. Det kan ske at når de nye høje elregninger dumper ind at brevsprækken at det også går op for venstrefløjen at der skal altså også andre ting til hvis vi alle i fremtiden skal have en stabil energi forsyning til priser der er til at betale.

Det er en let beslutning at tage at stemme blankt den 16. november.

Hov, det her indhold benytter cookies

På denne plads ville vi rigtig gerne have vist dig indholdet, men det kan vi desværre ikke, da du har fravalgt cookies. Vil du se indholdet skal du acceptere Marketing og Statistik, det gør du her: opdater dit samtykke.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.