Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger om dit lokalsamfund, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Du kan sende os din mening her.

Debat: Et vigtigt valg

Debatten omkring kommunalvalget har i nogle indlæg i Lokalavisen haft karakter af, om valget er en afstemning imod eller for borgmester J. Petersen.

Jeg er enig i, at det er ikke er det valget drejer sig om.

Det vælgerne skal tage stilling til er valget af en kommunalbestyrelse og borgmester, som bedst løser de kommunale opgaver til gavn for kommunens borgere.

Norddjurs kommune står over for meget vanskelige opgaver de kommende år, med bl.a. faldende indbyggertal, faldende antal børn og unge, og stagnerende skattegrundlag.

Til at klare disse vanskelige opgaver kræver det en borgmester med indsigt, vilje og evne til at samarbejde til alle sider. Kasper Bjerregaard besidder disse egenskaber. Det har han og Venstre bevist de seneste år. Da kommunekassen i 2018 var tømt, tog Venstre og Kasper Bjerregaard de nødvendige opgaver på sig.

Nu er kommunens økonomiske forhold forbedret. Den situation vil Kasper Bjerregaard og Venstre fastholde ved at føre en økonomisk politik, hvor der er balance i indtægter og udgifter, og hvor der skal investeres i en positiv udvikling af hele kommunen, bl.a. inden for skolen, erhvervslivet og befolkningsudviklingen.

I de næste mange år vil der være mange store kommunale opgaver. Til at løse dem har Norddjurs kommune brug for Kasper Bjerregaard som borgmester.

Han besidder den nødvendige kompetence, indsigt, nytænkning og samarbejdsevne.

Og dertil en personlig integritet og karakter som gør, at som borgmester ikke vil have behov for at fraskrive sig sit ledelsesansvar.


Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen