Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger om dit lokalsamfund, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Du kan sende os din mening her.

Debat: Vi sætter kryds ved Jan

Artiklens øverste billede

Vi havde ellers besluttet, at vi ikke ville blande os i kommunalvalget, men når vi ser den ene skandale og løgnehistorie efter den anden omkring vores lokale politikere, så bliver man nødt til lige at lade et par kommentarer falde!

Vi ser kommentarer på Facebook, hvor der lyvesr og sviner vores borgmester til af politiske modstandere!

Liberal Alliance har også sit at slås med, først trækker et medlem sig fra kommunalbestyrelsen på grund af familiære problemer, men fortsætter titlen som formand for partiet. Efterfølgende viste baggrunden sig at være noget helt andet, nemlig en kriminel handling omkring groft skattesvig mv. Først her trækker den nu dømte sig fra posten som formand og forlader helt partiet.

Så er der DF som har en kandidat på listen som der er dømt efter racismeparagraffen, og som vil bruge dommen til at promovere sin valgkamp med, ok han er så ikke længere medlem af partiet, men en stemme på DF kan alligevel bringe den racismedømte ind i kommunalbestyrelsen til stor skade for Norddjurs Kommune.

Så skal vælgerne også vide, at stemmer du på LA så risikerer man som bonusgevinst at vælge en fra Nye Borgerlige ind i kommunalbestyrelsen, da de har indgået valgforbund.

Spidskandidaten fra NB ynder i øvrigt at kalde vores udmærkede borgmester for ”pingvin-Jan” Og for blot to år siden skrev spidskandidaten for nu NB, at man endelig ikke skulle stemme på NB, da var spidskandidaten selvfølgelig også medlem af DF (jamen det er lige til klodshans)

Kære vælger - du må forstå, at Norddjurs trænger til ro på bagsmækken i en lang periode for at rette op på vores image ude i den store verden. Vi skal igen med stolthed kunne sige, at vi kommer fra Norddjurs. Som det ser ud lige nu, med alle de der, efter min opfattelse helt overflødige ”plattenslagerpartier” og medløbere ude på de sociale medier, så er det dæleme op ad bakke!

Vi stemmer personligt denne gang på nuværende borgmester Jan Petersen, og det gør vi fordi han er den eneste, der i vores øjne kan samle og skaffe ro omkring Norddjurs......det er jo det vi trænger til for faen...... ikke?

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen