Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger om dit lokalsamfund, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Du kan sende os din mening her.

Debat: Hvori består uærligheden med valgforbund, Ole Svit?

Artiklens øverste billede
Diana Therese Mikkelsen. Pressefoto

Hvori består uærligheden ved valgforbund, Ole Svit?

Radikale Venstre har indgået valgforbund med andre partier i flere kommuner, så det under mig, at I mener, det er uærligt – men det er måske blot et udtryk for, at I ikke selv ved, hvad I taler om.

I skriver, at I ikke ønsker at give jeres stemmer til andre partier og blander skolestruktur ind i billedet, som i den grad bliver fortegnet.

Det er ærgerligt, at man fra jeres side allerede inden valget begynder at tale ned om de aftaler de forskellige partier har indgået og kommer med postulater om uærlighed.

Som Lars Østergaard (V)skriver i sit debatoplæg, så kan stemmespild gøre forskellen på om der kommer et ekstra mandat til den for os rigtige side og dermed påvirke udfaldet af, hvem der komme på posten som Borgmester.

Det er ærgerligt, at man fra jeres side allerede inden valget begynder at tale ned om de aftaler de forskellige partier har indgået og kommer med postulater om uærlighed.

Hvis der foregik noget i det skjulte, så ville jeg give jer ret, men her er der åbenhed om hvem, der har aftalt hvad med hvem, så den må i altså længere ud på landet med.

Hov, det her indhold benytter cookies

På denne plads ville vi rigtig gerne have vist dig indholdet, men det kan vi desværre ikke, da du har fravalgt cookies. Vil du se indholdet skal du acceptere Marketing og Statistik, det gør du her: opdater dit samtykke.

Læs også

Del artiklen