Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger om dit lokalsamfund, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Du kan sende os din mening her.

Debat: Radikale siger klart nej til valgforbund - uærligt overfor vælgerne

Artiklens øverste billede

»Radikale Venstre står FRIT – uden valgforbund.

Hvorfor gør vi så det?

Det gør vi for det andet, fordi vi heller ikke ønsker at sende stemmer til partier, der de seneste 4 år, har undermineret kommunens skolevæsen.

Det gør vi for det første, fordi vi ikke ønsker at sende stemmer til partier, der de seneste 4 år, hverken i ord eller handling, har rykket på den grønne dagsorden.

Jørn Juul Sørensen

Det gør vi for det andet, fordi vi heller ikke ønsker at sende stemmer til partier, der de seneste 4 år, har undermineret kommunens skolevæsen.

Og vi ønsker ikke, at vælgerne skal være i tvivl om, hvilken politik og hvilke kandidater der stemmes på.

Men vi ønsker at være dem, der uden bindinger, kan udfordre og løfte vores kommune ind i en nødvendige udviklingsfase med vores valgprogram

Det kræver, at Radikale Venstre får ekstra mange stemmer selv, fordi vi ikke kan ’låne’ hos andre partier.

Radikale Venstre ønsker at stå frit på midten i forhold til at samarbejde på tværs i Kommunalbestyrelsen.

Vi vil samarbejde med alle, der vil bidrage til løsninger der bringer Norddjurs Kommune i en mere bæredygtig retning - socialt, demokratisk, økonomisk og klimamæssigt.

En stemme på Radikale Venstre, er en stemme på, at der kommer til at ske handlinger for klimaet, et innovativt erhvervsliv og vores børn og unges liv.«

Læs også

Del artiklen