Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger om dit lokalsamfund, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Du kan sende os din mening her.

Debat: Erhvervslivet - vi halter som kommune på flere fronter

Artiklens øverste billede
Niels Ole Birk (V). Pressefoto

»Så var den her – den nye rapport fra Dansk industri. https://www.danskindustri.dk/le/Norddjurs.

Det er små skridt i den rigtige retning, men det viser med al tydelighed der er nok at tage fat på i Norddjurs kommune, vi skal have bedre rammevilkår for erhvervslivet.

Det vil jeg fortsat arbejde for https://amtsavisen.dk/artikel/borgmester-om-virksomhedsflytning-jeg-er-da-hamrende-%C3%A6rgerlig-og-skideirriteret-over-det , men vi skal intensivere kræfterne i kommunen, på tværs af forvaltningerne.

Vi halter som kommune på flere fronter, og det er altså os politikere som skal sætte retningen og tempo, et område der skal have markant mere fokus i de kommende år.

Der er nok at tage fat på, det skal være nemt og drive virksomhed i Norddjurs, det er der vi som kommune skal levere.

Vi skal kaste os over nogle enkelte punkter i rapporten og så have det som overordnet mål at lykkes med disse nedslag, så der opnås en noget bedre placering næste år, virksomhederne og borgerne skal kunne mærke forskellen.

Der skal kunne hentes meget bedre placeringer på flere områder, men det skal prioriteres, og der skal opfølges løbende - Jeg vil forslå vi går målrettet i 2022 og overslagsårene efter følgende overskrifter:

Overordnet erhvervsvenlighed - Infrastruktur og transport – Arbejdskraft - Brug af private leverandører.

Der er nok at tage fat på, det skal være nemt og drive virksomhed i Norddjurs, det er der vi som kommune skal levere.«

Læs også

Del artiklen