Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger om dit lokalsamfund, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Du kan sende os din mening her.

Debat: Hvorfor sker der ingenting?

Artiklens øverste billede
Foto: Søren Andersen

Det er nu ved at være et halvt år siden at undertegnede havde indlæg i lokalavisen vedrørende trafikchikanerne på Havnevejen i Grenaa, der er en konstant ulempe for færdslen, og som hele skoleferien og fortsat, både dag og nat, umuliggør et uhindret flow i trafikafviklingen.

Lad nu ikke tiden gå til efter kommunalvalget, for til den tid har man jo glemt alt hvad man lovede man ville gøre, og så kan det gå i glemmebogen sammen med alle de andre løfter

Per Lund

Man vil i Norddjurs gerne bryste sig af at man er miljøvenlige, men ser man på vejenes generelle tilstand i kommunen, som i to indlæg i Grenaabladet 15. september 2021 med rette bliver kritiseret kraftigt, tænker man åbenbart ikke på at de nedbremsninger og følgende accellerationer der sker, såvel på grund af huller i vejene som de famøse trafikchikaner på havnevejen, giver en meget kraftig forøgelse af partikelforureningen fra udstødningen på motorkøretøjerne samtidig med et væsentligt forøget brændstofforbrug.

En anden ting er at der kan ske skader på motorkøretøjerne og være årsag til ulykker.

Jeg skal derfor endnu engang appellere til politikernes sunde fornuft, og til politiet, om at udtænke og effektuere en bedre løsning på trafiksituationen på Havnevejen i Grenaa ud for Skolebakken.

Lad nu ikke tiden gå til efter kommunalvalget, for til den tid har man jo glemt alt hvad man lovede man ville gøre, og så kan det gå i glemmebogen sammen med alle de andre løfter.

Læs også

Del artiklen