Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger om dit lokalsamfund, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne. Du kan sende os din mening her.

Debat: Er der en voksen til stede?

Artiklens øverste billede

Det har i det seneste års tid ikke været muligt at holde offentlige møder, hvor vælgerne har kunnet orientere sig om de enkelte kommunalpolitikeres holdning til, hvad der planlægges i lokal­områderne. I mit lokalområde er der planer om at lave en større solcellepark. Den vil omkranse en del af min by, Ålsrode, og der er flere dele af projekt­beskrivelsen, som kan undre mig.

Så vi, der eventuelt kan få vores lokalområde radikalt ændret, ved stadig ikke hvem af kandidaterne, vi skal stemme på til næste kommunalvalg.

Niels Holm Larsen

Den 10. maj sendte jeg derfor nogle spørgsmål til kommunalpolitikerne, som jeg gerne vil høre deres mening om. Uden den viden kan det være svært at beslutte, hvem jeg skal stemme på til efteråret. Jeg sendte ligeledes spørgsmålene til Grenaa Bladet, så også bladets læserne kunne have mulighed for at høre politikernes svar.

Den eneste, som indtil nu har reageret på min henvendelse, er Ulf Harbo fra Enhedslisten, - og tak skal du have for det.

Jeg er flere gange blevet spurgt af Grenaaborgere, om jeg har fået nogle svar på de stillede spørgsmål. Men de øvrige af vore lokale politikere har ikke benyttet muligheden for at fortælle vælgerne om deres holdninger til de gennemgribende forandringer, som store solcelleparker vil forårsage i vores natur her i Norddjurs, hvis de bliver gennemført. Så vi, der eventuelt kan få vores lokalområde radikalt ændret, ved stadig ikke hvem af kandidaterne, vi skal stemme på til næste kommunalvalg. Vi må håbe på, at det i efterårets løb kan blive holdt offentlige møder, så vi kan få spørgsmålene vedrørende vores fremtid besvaret.

Og så må vi håbe på, at der til den tid dukker nogle voksne politikere op, som tør fortælle om deres holdninger til solcelleplanlægningen i Norddjurs Kommune.


Læs også

Del artiklen