Jan Holst Møller overtager nu også ansvaret for havmølleparken Horns Rev 2, der har base i Esbjerg. Pressefoto

Jan Holst Møller overtager nu også ansvaret for havmølleparken Horns Rev 2, der har base i Esbjerg. Pressefoto

Anholt Havmøllepark og Horns Rev 2 får fælles kaptajn på broen

Jan Holst Møller har sammenlagt 23 års erfaring fra vindindustrien

møllechef Ørsted har besluttet at samle ledelsen af de to havmølleparker, Anholt Havmøllepark og Horns Rev 2 under en fælles ledelse.

Det betyder, at Jan Holst Møller, der i dag har ansvaret for Anholt Havmøllepark, pr 1. april også overtager ansvaret for Ørsteds havmøllepark, Horns Rev 2, der har base i Esbjerg.

Jan Holst Møller kom til Ørsted og Anholt Havmøllepark i 2014 og har sammenlagt 23 års erfaring fra vindindustrien.

Det bedste fra de to sites

De seneste tre år har han stået i spidsen for Anholt Havmøllepark, og han var slet ikke i tvivl, da han fik muligheden for at samle Horns Rev 2 og Anholt under en fælles ledelse.

"Jeg overtager en topmotiveret organisation i Esbjerg med engagerede og motiverede medarbejdere, der har drevet Horns Rev 2 siden 2009 med en stærk og rodfæstet sikkerhedskultur. Nu vil jeg bruge den næste tid til at lære teamet i Esbjerg at kende, så jeg får et dybdegående kendskab til medarbejderne og deres ansvarsområder," siger Jan Holst Møller i en pressemeddelelse, og han fortsætter:

"Det er nogle erfarne sites, hvor Horns Rev 2 har nogle ekstra år med i bagagen i forhold til Anholt, og min tanke er at kombinere det bedste fra de to sites, så vi kan drage fordel af alle erfaringerne i den nye fælles organisation."

gs

Fakta

Havmølleparkerne

  • Horns Rev 2 Havmøllepark blev idriftsat i 2009 og omfatter 91 vindmøller opstillet i Nordsøen, 60 km fra Esbjerg med en samlet kapacitet på 209 MW. Drifts- og vedligeholdelsesorganisationen har base i Esbjerg og omfatter ca. 40 medarbejdere.
  • Anholt Havmøllepark blev idriftsat i 2013 og omfatter 111 vindmøller opstillet i Kattegat, midt mellem Grenaa og øen Anholt med en samlet kapacitet på 400 MW. Drifts- og vedligeholdelsesorganisationen har base i Grenaa og omfatter ca. 60 medarbejdere.

Publiceret 08 April 2021 11:38