Else Søjmark med Berit Lanther og Michael Nielsen fra Apetit. Pressefoto

Else Søjmark med Berit Lanther og Michael Nielsen fra Apetit. Pressefoto

Bedste takeaway i Norddjurs kåret

kåring Brugerafstemningen i 'Hold Gryderne i Kog'-kampagnen er afsluttet og 'Underdog Food' i Grenaa og 'Apetit' i Auning er valgt til bedste takeaway-sted i hver sin ende af kommunen.

Der var stor glæde og stolte miner hos ejerne, da de i sidste uge fik besked om resultatet og efterfølgende besøg af formand for Erhvervs- og Arbejdsmarkedsudvalget Else Søjmark, der overrakte diplom og blomster sammen med en flot champagne- og vingave. Den var sponsoreret af Sparekassen Djursland, der også stod bag de fem gavekurve, der blev trukket lod om i nomineringsfasen.

"I har vundet, fordi I både leverer god mad, service og et brand jeres kunder holder af, og som de gerne ser har succes," slog Else fast ved uddelingerne. "Det synes jeg er stort for en lokal restauratør, og det har I grund til at være stolte af. Det er et varmt skuldeklap i en svær tid."

Seks nominerede

Baggrunden for slutspurten af Hold Gryderne i Kog var første runde, hvor fire restauranter ud over de to vindere,var nomineret. Det var Auning Kro, Guldkyllingen/Byens Grillbar Grenå, Restaurant Madam Blå og Meineche s. I begge runder har det været helt op til borgerne at nominere og herefter stemme på deres favorit, og det har næsten 1500 benyttet sig af.

Hele idéen bag den kommunalt støttede kampagne, har været at understøtte restaurationsbranchen i Norddjurs og takeaway fasen har været lagt i hænderne på de tre erhvervsforeninger Handel Grenaa, Auning Handel & Erhverv og Erhverv Grenaa, der i samarbejde har stået for gennemførslen.

Publiceret 07 April 2021 10:30