Ved starten af Gudenå Stafetten i Tinnet Krat. Pressefoto

Ved starten af Gudenå Stafetten i Tinnet Krat. Pressefoto

Rougsø Runners rykker - også under Corona

Laver forskellige sammenholdsskabende tiltag for at holde motivationen oppe og højne klubånden

Motion Rougsø Runners, der har udgangspunkt i Ørsted, respekterer naturligvis de restriktioner der udstikkes, men løberne gør alt for at vedligeholde eller styrke det meget stærke sociale sammenhold, klubben har, og som normalt mødes 2-4 gange om ugen for at løbe sammen.

Klubben laver forskellige sammenholdskabende tiltag, som højner klubånden, både for 'gamle' medlemmer og for nye medlemmer.

Et af tiltagene var Julekalenderløbet, som foregik 1.- 24. december (løb/gå så mange dage som muligt i perioden og så langt som muligt). At klubånden var i top, vidner bl.a. 27 tilmeldte løbere, om. Disse 27 fantastiske mennesker løb/gik sammenlagt 3333 km på de 24 dage. Ca. 1/3 løb eller gik alle 24 dage og yderligere en lille håndfuld forsatte til  31. december.

I den kommende tid ruller Toni og Pers Januar Challenge.

Toni og Pers Januar Challenge går ud på, at man hver især - derhjemme - styrketræner to dage om ugen i de fire uger af januar, i alt otte gange. Som altid lægger man op på Facebook, så motivationen holdes oppe.

"Når vi ikke må løbetræne sammen, løber vi selvstændigt, men også her opsummerer vi ugens træningspas på Facebook hver søndag. Dette giver et fantastisk boost og stor lyst til 'at holde skruen i vandet', indtil vi igen må mødes i større grupper," fortæller Per Henrik Christensen fra Rougsø Runners.

"Selvom vi ikke må samles mere end fem i vores lille boble, kommer vi stadig ud-af-huset. En af klubbens medlemmer arrangerer Gudenå Stafetten for medlemmerne. Gudenå Stafetten er et etapeløb, som går over syv etaper fra Tinnet Krat i syd til Randers Regnskov i øst. I alt lidt over 160 km. Første etape blev skudt i gang 9. januar og var 22 km lang. Vi var fire løbere fra den allernærmeste sociale osteklokke af sted og nød den fantastiske natur langs Gudenåen og ud over Uldum Kær ved Tørring."

Næste etape er 6. marts og er lidt over 23 km lang. Gudenå Stafetten kan løbes solo eller som 2 personers hold.

gs

Publiceret 24 January 2021 18:00