DAD spiller intimkoncert 24. februar i Pavillonen. Pressefoto

DAD spiller intimkoncert 24. februar i Pavillonen. Pressefoto

DAD koncert i Pavillonen

Sjælden mulighed i Grenaa for at opleve DAD helt tæt på

Koncert Et af de største og mest legendariske danske rockbands de seneste 40 år kommer 24. februar kl. 20 forbi Pavillonen og spiller til en intimkoncert for et meget begrænset publikum. Det er en yderst sjælden mulighed for at opleve selveste DAD helt tæt på på denne måde.

"Normalt spiller de på Grøn koncert og Roskilde festivals Orange scene for mange tusinde fans, men til februar har du mulighed for at opleve legendariske D-A-D i Pavillonen i Grenaa. Vi er stjernestolte af, at DAD lægger vejen forbi Pavillonen," siger direktør i Pavillonen, Jesper Jul, i en pressemeddelelse.

Elsker udfordringer

DADs kommende turné 'A Prayer for the Crowd' bringer de store koncertoplevelser ud til danskerne.

Forsanger Jesper Binzer fortæller:

"Hvis der er noget, vi ikke har prøvet før, så gider vi godt - vi elsker udfordringer. Koncerter overkompenserer ofte med masser ild og kanonslag, men her har vi ikke scenografien at støtte os op af. Musikken spiller den største rolle, og det passer supergodt til vores bands udvikling. Vi har efterhånden nået en alder, hvor vi tror på vores egen karisma."

Han understreger: "Vi ved af erfaring, at det bare kører med de siddende koncerter, og rent kunstnerisk er det fantastisk."

Forsalget startede 12. november.

gs

Publiceret 21 November 2020 10:00