Bite The Bullet i Pavillonen 21. november. Pressefoto

Bite The Bullet i Pavillonen 21. november. Pressefoto

Rå rock'n roll med Bite The Bullet

Utæmmet energi i Pavillonen 21. november

Koncert 'Bite The Bullet' spiller med en utæmmet energi og en indlevelse, der gør det vanskeligt for selv de tungeste ben at stå stille.

Bandet turnerer flittigt på klubber og spillesteder langs den tyske autostrada, hvor deres rå rock'n roll har vundet sumprockerne en trofast dansende fanskare blandt elskere af majswhisky, rockvinyler og nedtrampede forvrængerpedaler. Med et drive af lige dele passion, nærvær og en søgen efter at få det enkle til at virke stort, det oprindelige til at virke nutidigt og nuet til at være stærkt, er bandet klar til 21. november kl. 20 at indtage scenen i Pavillonen.

"At spille et fedt show er bedre end alle euforiserende stoffer, sex og Gud tilsammen," fortæller Paw Eriksen om bandets Europa-eventyr, der har ført dem forbi Spanien, Portugal og Italien - og i øvrigt haft overraskende, personligt gavnlige bi-effekter for bandets forsanger Thomas Storgaard Christiansen. Med en psykisk diagnose i bagagen har Christiansen gennem mange år kæmpet med angst og søvnløshed. Systemet har hidtil ikke kunnet hjælpe ham. Men ét sted føler manden sig fuldstændigt i zen: På landevejen.

Fra bagsædet af bandets tourbus indhenter forsangeren således nemt den søvn, han ellers må kæmpe for.

gs

Publiceret 20 November 2020 16:00