Katrine Gislinge har spillet solo- og kammermusikkoncerter over det meste af Europa og i USA. Foto: PR

Katrine Gislinge har spillet solo- og kammermusikkoncerter over det meste af Europa og i USA. Foto: PR

Katrine Gislinge i Pavillonen

Gislinge giver klaverkoncert i Pavillonen i Grenaa 22. november

grenaa Igennem de seneste tre årtier har Katrine Gislinge etableret sig som én af Skandinaviens førende pianister, og med sin udtryksvilje og exceptionelle indlevelse i musikken, placerer hun sig som én af de absolut mest markante og interessante klassiske musikere i Danmark.

Katrine Gislinges musikfortolkninger er præget af en sitrende følsomhed, hvor hver eneste lille detalje får stor betydning, men samtidig samler sig i en klar og fremadrettet strøm. Med sine hænder formår hun at skabe den fuldendte balance mellem det mest skrøbelige og det direkte. Når man lytter til hende, går man ind i et musikalsk rum af "berusende sensualitet", som en musikanmelder beskrev det.

Repertoiret spænder vidt fra Bach til den allernyeste musik. I de seneste år har Katrine Gislinge markeret sig som en overlegen fortolker af Mozarts klaverkoncerter.

Koncerten finder sted i Pavillonen i Grenaa 22. november kl. 14 og er arrangeret af Grenaa Kunst- og Musikforening. Billetsalg på pavillonen.dk samt ved indgangen fra kl. 13.30.

Publiceret 19 November 2020 16:00