Kids Hornslet åbner 26. november og er klar til julehandlen. Efter 30 år med herretøj bliver det en ny verden for Jimmi Rasmussen, at han nu også skal til at hænge børnetøj bøjlerne.

Kids Hornslet åbner 26. november og er klar til julehandlen. Efter 30 år med herretøj bliver det en ny verden for Jimmi Rasmussen, at han nu også skal til at hænge børnetøj bøjlerne.

Børnetøjsbutik åbner for en helt ny verden

Kids Hornslet åbner til Black Days og gør klar til julehandlen

Af
Simon Carlson

Hornslet Jimmi Rasmussen har efterhånden drevet herretøjsforretning i Hornslet i 30 år, så det bliver lidt af en omvæltning for ham, når han 26. november slår dørene op til den nyeste tilføjelse til handelslivet i Hornslet. Børnetøjsforretningen 'Kids Hornslet'.

"Det er jo en helt ny verden for mig. Jeg har mange års erfaring med herretøj, men ikke så meget med børnetøj. Det skal jeg først til at lære nu. Men det er en velkommen udfordring, som jeg tager op, og det er jo megaspændende og sjovt," fortæller Jimmi Rasmussen.

Godt grundlag

Han kommer dog til at læne sig op ad assistance fra Tinna Riis, som netop er ansat i forretningen. Det betyder også, at Jimmi Rasmussen kan dele sin tid mellem Kids Hornslet og Mr. Hornslet, der bliver nærmeste nabo til den nye børnetøjsforretning på Byvej.

"Det er ret lækkert, at det er så tæt på hinanden, så jeg stadig har tiden til at være begge steder," konstaterer Jimmi Rasmussen.

Idéen til at starte børnetøjsforretningen op i Hornslet har ulmet i et stykke tid, mens Jimmi Rasmussen har kunnet notere, at der både var positive takter i handelen i Hornslet og antallet af børnefamilier i byen har været støt stigende.

Samtidig har der på handelsstandsforeningens Facebookside været efterspørgsel efter netop en forretning, der specialiserer sig i børnetøj. Markedet bør være til stede, vurderer Jimmi Rasmussen.

"Lokalet her stod også tomt, og jeg er ret ked af at kigge på tomme butiksvinduer. Når der samtidig er mange, der har spurgt efter børnetøj, så mener jeg, at vi har et grundlag, som jeg tror ret stærkt på," uddyber han.

Tryg handel

I Mr. Hornslet har Jimmi Rasmussen allerede et tæt bånd til tøjkoncernen Bestseller, og derfor kommer Kids Hornslet også til at bære stor præg af Bestsellers mærker i børnetøj. Der kommer således til at hænge 'Name It', 'Jack & Jones' og 'Only Kids' på bøjlerne, mens også tøj fra Tommy Hilfiger er på vej. Kids Hornslet starter ud med at indgå i 'Black Days' fra 26.-29. november, som handelstandsforeningen Handel Hornslet har igangsat i stedet for den traditionelle 'Black Friday'.

Det skal gerne hjælpe til, at folk spreder sig ud over flere dage, og Jimmi Rasmussen tror da også på, at mange vil vælge at handle lokalt i en tid præget af usikkerheder.

"Det er jo lidt underligt at starte en butik op på et tidspunkt, hvor vi går rundt med mundbind og der er alle mulige restriktioner, men jeg tror også på, at flere vil vælge at handle lokalt fremfor i de store byer, fordi de oplever, at det føles trygt at være i mindre byer, hvor der er knap så mange mennesker," lyder det fra Jimmi Rasmussen.

Publiceret 19 November 2020 09:30