Adskillige bilister er de seneste dage blev blitzet af politiet fotovogn i et helt bestemt vejkryds.

Adskillige bilister er de seneste dage blev blitzet af politiet fotovogn. Foto: Østjyllands Politi

Her holdt politiet i fire timer:

87 bilister kørte for stærkt

Adskillige bilister er blevet målt til at køre for stærkt i et vejkryds mellem Skødstrup og Hornslet, hvor der er vejarbejde

Hastigheden i vejkrydset Kirkeholtvej/Løgtenvej mellem Skødstrup og Hornslet er i øjeblikket blevet nedsat til 50 km/t i forbindelse med et vejarbejde. Det er der dog tilsyneladende en del, der enten glemmer eller vælger at overse. I hvert fald har politiet de seneste par dage målt flere bilister til at have en hastighed på over det tilladte.

Det oplyser Østjyllands Politi på Twitter.

Onsdag holdt politiets fotovogn i krydset fra klokken 13.40 til klokken 17.35, og i løbet af det tidsrum passerede 1.983 biler fotovognen. 87 af bilister kørte for stærkt, og 16 af dem kørte stærkt nok til at få et klip i kortet. Desuden kan syv bilister se frem til en frakendelse af kørekortet, oplyser politiet.

Torsdag morgen holdt politiets fotovogn så igen i krydset. Denne gang fra klokken 9.00 til 12.25, hvor 779 biler kom kørende.

"Det blev til 11 sager, hvor én fik et klip, mens en anden fik en betinget frakendelse af kørekortet ved at køre 74 km/t," skriver Østjyllands Politi på Twitter.

jwh

Publiceret 12 November 2020 14:07