Jesper Møgelvang (th.) afløste Lasse Dahl Søren som træner på 'Morfar Park' ved årsskiftet. Han fortsætter trænergerningen samme sted i 2021. Arkivfoto

Jesper Møgelvang (th.) afløste Lasse Dahl Søren som træner på 'Morfar Park' ved årsskiftet. Han fortsætter trænergerningen samme sted i 2021. Arkivfoto

Seriefodbold: Jesper Møgelvang tager 2021 med i IF Ådalen

Cheftræneren for herreseniortruppen i IF Ådalen, klubben med et unikt fællesskab, styrer også løjerne næste år

Af
Lars Norman Thomsen

ÅDALEN IF Ådalens bedste herrehold spiller også i Serie 3, når turneringen begynder igen i det nye, hvis corona-situationen tillader det.

Det bliver atter med Jesper Møgelvang som cheftræner understøttet af hardhitteren Kaare Brøgger Sørensen, som nu mester hjælper til på sidelinjen.

"Da vi i sin tid aftalte kontrakten forud for sæsonstarten i 2020, var vi allerede enige om at strække den til to år. Vi har nok aldrig meldt det tydeligt ud, men jo, jeg fortsætter også næste år i Ådalen," forsikrer Jesper Møgelvang.

Jesper Møgelvang, der til daglig arbejder som lektor på handelsgymnasiet Tradium i Randers, tager står i spidsen for en stor seniorafdeling, der kan mønstre tre hold.

Andetholdet i Serie 5 lå til oprykning til Serie 4, da DBU Jylland valgte at afblæse de sidste turneringskampe, fordi Mette Frederiksen regeringen strammede corona-restriktionerne, så det ikke blev muligt at samles om en fodboldkamp, hvis deltagerne var over 21 år.

"Klubben er imidlertid blev enige om at takke nej til oprykning til Serie 4 af flere forskellige årsager. Spillerne selv foretrækker at spille sig op i Serie 4 og ikke via en afgørelse ved skrivebordet," forklarer Jesper Møgelvang.

Publiceret 01 November 2020 07:00