Arkivfoto:

Arkivfoto: Øxenholt Foto

Stenkaster på spil i Hornslet:

Politiet søger vidner

Flere tilfælde af stenkast i Hornslet på kort tid

Østjyllands Politi har den seneste tid fået hele fire anmeldelse om tilfælde af stenkast i Hornslet og søger nu vidner for at finde frem til stenkasteren.

Klokken 07.23 tirsdag anmeldte en 60-årig kvinde på Åsen, som i nattens løb havde fået kastet en sten mod sin rude. Kvinden havde ved 00.50-tiden hørt et brag, men troede bare, at noget var faldet ned og sov videre. Men om morgenen kunne hun se, at der var kastet en sten mod ruden, uden stenen dog var gået helt igennem.

Det samme var sket for en 78-årig kvinde, der bor på Præstemarken i Hornslet. Hun kontaktede politiet klokken 00.57 natten til tirsdag, efter nogen havde kastet en stor sten gennem hendes køkkenvindue. Her havde der også været en patrulje på stedet for at fortage undersøgelser, men der var ikke umiddelbart nogen spor efter gerningsmanden.

Klokken 01.55 var der også blevet knust en rude i en kontorbygning på Toftevej i Hornslet – formentlig ved at der er blevet kastet en sten mod ruden. Heller ikke her var der umiddelbart spor efter gerningsmanden.

Mandag aften klokken 22.16 havde en beboer på Langager i Hornslet også oplevet, at nogen havde kastet en sten mod huset. Her havde stenen dog ramt få centimeter under et vindue, og det var derfor kun husmuren, der tog skade.

Eventuelle vidner, der kan have set nogle mistænkelige personer i de berørte områder på de oplyste tidspunkter, kan kontakte politiet på telefon 114.

dp

Publiceret 28 October 2020 11:59