Specialpatrulje fandt narko og våben under ransagning i Hornslet.

Specialpatrulje fandt narko og våben under ransagning i Hornslet. Arkivfoto: Øxenholt Foto

Hash og våben fundet på Djursland

Østjyllands Politis specialpatrulje ransagede torsdag en adresse i Hornslet, hvor der blev fundet hash og våben

Østjyllands Politis specialpatrulje besøgte torsdag klokken 21.25 en adresse i Hornslet, hvor betjentene havde mistanke om, at der blev opbevaret og solgt narkotika.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

I forbindelse med ransagningen blev der fundet hash, hvoraf en del af det var fordelt i salgsposer, samtidig fandt betjentene tegn på, at der blev solgt hash fra adressen. Derudover blev der fundet et knojern og en strømpistol samt et kontantbeløb, fremgår det af døgnrapporten.

Den 28-årige mand, der bor på adressen, blev sigtet for salg af narkotika og for overtrædelse af våbenloven. Der befandt sig også en 16-årig pige på adressen, som blev fundet i besiddelse af en ulovlig butterflykniv. Hun blev sigtet for overtrædelse af knivloven, hvilket hendes mor og de sociale myndigheder blev underrettet om.

Klokken 22.10 besøgte betjentene en anden adresse i Hornslet, hvor der også var mistanke om, at der blev opbevaret narko. På adressen befandt sig en 58-årig kvinde og hendes 37-årige veninde. Veninden fremviste selv en pose med hash, og hun blev sigtet for besiddelse af narkotika, men der blev ikke fundet yderligere på adressen, oplyser politiet.

jwh

Publiceret 23 October 2020 12:17