TRIF har haft blikket rettet mod Serie 1 i hele sæsonen. Med sejren på 2-1 over Skødstrup SF kom holdet nærmere en oprykning. Arkivfoto fra Breinholdt Randers Cup

TRIF har haft blikket rettet mod Serie 1 i hele sæsonen. Med sejren på 2-1 over Skødstrup SF kom holdet nærmere en oprykning. Arkivfoto fra Breinholdt Randers Cup

Seriefodbold: Emil Haulrik afgjorde tæt lokalopgør for TRIF

Topholdet TRIF lagde afstand til forfølgerne med snæver 2-1 sejr over Skødstrup SF i tæt lokalopgør

Af
Martin Schultz

TRIF kom tilbage i oprykningssporet, da holdet søndag eftermiddag vandt med 2-1 over Skødstrup SF på Studstrup Idrætsanlæg. Med en sejr kunne Skødstrup SF have åbnet oprykningskampen i Serie 2, men resultatet betødr, at TRIF nu har 7 point ned til de nærmeste forfølgere med fire kampe tilbage at spille. Og søndag kl. 16.00 kan TRIF i direkte duel med rækkens nr. 2 Østdjurs 91 komme oprykningen et stort skridt nærmere. Østdjurs 91 slog lørdag Nørager B med 2-0 og profiterede af Skødstrup SF’s nederlag til TRIF, for Østdjurs 91 har nu listet sig op på en 2. plads i rækken.

TRIF måtte kæmpe hårdt for sejren på en tung og blød bane på Studstrup Idrætsanlæg, men sikrede sig sejren på mål af Asbjørn Skaarup Bendtsen og Emil Haulrik. Dagens mand i skysovs var dog TRIF målmand Hjalte Holm Baarstrøm, som med fornemme redninger flere gang kom i vejen for en Skødstrup SF udligning i den jævnbyrdige kamp.

“Det var en meget lige kamp, hvor hvert hold havde sine gode perioder. Skødstrup SF er et godt fodboldhold, som i perioder presser os. De havde chancer til flere mål i 1. halvleg, men vores målmand Hjalte Holm Baarstrøm holdt dem med gode redninger fra scoringer,” fortæller TRIF’s cheftræner Martin Hornbæk Nielsen.

Målmand i storform

TRIF havde stor respekt for Skødstrup SF og var klar over kampens store betydning. Hvis hjemmeholdet kunne vinde over topholdet, kunne de måske få de sejrsvante TRIF’ere til at ryste i bukserne, for topholdet har udvist mærkelige udsving, især når de kom fra monstersejre som 8-0 mod Østdjurs 91 og 9-1 mod Langaa IK.

TRIF stillede op uden midtbaneprofilen Mads Amstrup og midtforsvareren August Hog Laursen, som dog begge er på vej tilbage efter skader.

I Mads Amstrups fravær er den 18-årige forsvarsspiller Asbjørn Skaarup Bendtsen blevet rykket frem på midtbanen, og han viste også evner som målscorer, da TRIF efter 9 minutters spil for første gang var på færde i hjemmeholdets felt. Bendtsen bragte TRIF foran med 1-0 efter at et hjørnespark lidt tilfældigt faldt ned for fødderne af ham.

Skødstrup SF udlignende efter 17 minutter og havde chancer til flere mål. Det havde ifølge Martin Hornbæk Nielsen ikke været ufortjent, hvis Skødstrup SF var kommet foran, men det forhindrede målmand Hjalte Holm Baarstrøm.

“I de sidste 20 minutter fik vi igen overtaget og havde et skud på indersiden af stolpen og fik et mål af Emil Haulrik annulleret. Vi kom dog foran 2-1 efter 37 minutter, da Emil Haulrik headede et indlæg fra Victor Riis Overgaard i mål,” siger Martin Hornbæk Nielsen.

En kamp midt på banen

Kampen blev spillet på en blød bane, hvor det var svært at stå fast.

“Det var svært at etablere et pres, for spillerne gled og hang fast. Så vi blev i pausen enige om at spille lidt mere primitiv fodbold ved at flytte bolden hurtigt op på deres banehalvdel, for vi syntes deres forsvar var til at tale med. Men det blev i 2. halvleg en gedigen kamp midt på banen. Skødstrup SF havde nogle halve chancer, men vi stod godt i forsvaret og holdt dem væk fra de store chancer,” siger Martin Hornbæk Nielsen.

“Vores målmand Hjalte Holm Baarstrøm blev kampens spiller, men vi leverede en god holdindsats, hvor spillerne kæmpede over hele banen og sloges for hinanden.”

I sine næste to kampe skal TRIF møde Østdjurs 91 og Fuglebakken KFUM på hjemmebane, og de kampe bliver meget afgørende for TRIF’s oprykningschancer. Østdjurs 91 kommer søndag kl.16.00 til Rønde og skal forsøge at revanchere ydmygelsen, da TRIF lammetævede lokalrivalerne med 8-0 på Trustrup Stadion

“Vi forventer at vi har Mads Amstrup og August Hog Laursen med mod Østdjurs 91. Vi kan selv afgøre tingene, så det ligger lige til os,” slutter Martin Hornbæk Nielsen.

Kampfakta

Kampfakta

Kampfakta

Kampfakta

Kampfakta

Serie 2, Pulje 17

Skødstrup SF - TRIF 1 - 2 (1 - 2)

Søndag kl. 13.00 på Studstrup Idrætsanlæg

Målscorere:

0 - 1 Asbjørn Skaarup Bendtsen (7. min.)

1 - 1 Asbjørn Horne (14. min.)

1 - 2 Emil Haulrik (39. min.)

Publiceret 06 October 2020 14:00