Jacob Risgaard, medejer og stifter af den nordjyske virksomhed Coolshop.

Jacob Risgaard, medejer og stifter af den nordjyske virksomhed Coolshop. Arkivfoto: Aleksander Klug/Ritzau Scanpix

I al hemmelighed:

Rigmænd samlede 1,8 millioner kroner ind til børnehospice på Djursland

På grund af corona-epidemien blev årets udgave af Cool Car Race holdt i hemmelighed, og de mange hurtige biler lagde vejen forbi Aarhus

Siden 2010 har velhavende erhvervsmænd deltaget i det årlige løb Cool Car Race, som med store, dyre biler har kørt rundt for at indsamle penge til et godt formål. Det blev startet af den nordjyske virksomhed Coolshop med stifterne Jacob Risgaard og Mark Nielsen som drivkræfterne.

I år kunne løbet så fejre ti-års jubilæum, og det kunne man have forventet skulle fejres med et ordenligt brag. Det blev det da også. I hvert fald kunne løbet indsamle imponerende 1,8 millioner kroner, som primært er øremærket Jyllands første børne-hospice Strandbakkehuset i Rønde. Men det hele skete i al hemmelighed på grund af corona-epidemien.

Det skriver Migogaalborg.dk.

Løbet førte blandt andet de store biler forbi Aarhus, hvor de kørte rundt på havnen, inden turen gik mod flyvestationen i Aalborg.

På Facebook jubler Jacob Risgaard over, at årets udgave af Cool Car Race blev til noget, og at der blev indsamlet det store beløb.

"Vi er umådeligt stolte, taknemmelige og meget rørte over, at dette har kunnet lade sig gøre i denne coronapåvirkede tid. Tusind tusind tak til alle deltagere - pengene går direkte til de børn som har brug for det," skriver Jacob Risgaard på CoolUnite Fondens Facebook-side, som er en del af Coolshop-familien.

jwh

Publiceret 05 October 2020 16:06