Kolind/Perstrup IF håber at få den hurtige angriber Martin Holm Hansen klar efter hans skader til bundopgøret mod VRI på lørdag. Arkivfoto: Martin Schultz

Kolind/Perstrup IF håber at få den hurtige angriber Martin Holm Hansen klar efter hans skader til bundopgøret mod VRI på lørdag. Arkivfoto: Martin Schultz

Seriefodbold: KPI skal have en sejr i bundopgør

Kolind/Perstrup IF tabte med 2-0 til topholdet Christiansbjerg IF og er pisket til at hente tre point lørdag ude med VRI i Serie 1

Kolind/Perstrup IF’s skuffende pointhøst med kun en sejr og et uafgjort resultat i seks kampe gør lørdagens kamp ude mod VRI til en veritabel bundgyser mellem rækkens to dårligst placerede hold.

Kolind/Perstrup IF’s placering under nedrykningsstregen er langt under hvad holdet havde forventet, og træner Dennis Holdgaard kikker langt efter de mulige sejre mod Vivild IF og Fårvang IF, som de orange fra Kolind havde indenfor rækkevidde. Men tabellen lyver ikke, og Kolind/Perstrup IF har i dette efterår kun smagt sejrens sødme i premierekampen mod Dronningborg IF, og så fået et enkelt point i lokalopgøret mod Vivild IF, som udlignende KPI’s sene 1-0 føring dybt inde i overtiden.

Så nu står den på direkte duel mod bundholdet VRI på den vanskelige kunstgræsbane på NES Park i Risskov, men træner Dennis Holdgaard er fortrøstningsfuld inden den vigtige kamp.

”Ganske vist tabte vi i lørdags med 2-0 til Christiansbjerg IF på hjemmebane, men vi viste gode takter mod topholdet. Alle 14 spillere gjorde det godt og fortjener ros. Men vi manglede det sidste i at få scoret, og så var det en rigtig god modstander vi var oppe imod,” sige Dennis Holdgaard.

KPI stod godt defensivt

Christiansbjerg IF fra det nordvestlige Aarhus er rækkens ubesejrede tophold og har et godt hold med flere spillere, som har spillet på højere niveau.

”Vi var oppe mod en kompetent modstander, som var dygtig til at finde hullerne i vores forsvar. De var dygtige med bolden, og vi kom under pres fra start. Men de blev ikke så farlige, og det skal være en cadeau til vores forsvar. Vi stod godt defensivt og fik lukket dem ned i de farligste situationer,” siger Dennis Holdgaard.

Christiansbjerg IF kom foran efter 25 minutter efter en dødbold. Et frispark blev sparket ind over og mange mand forsøgte at få bolden ekspederet væk, men den endte hos en CIF-spiller, som sparkede bolden i mål.

”Det var ærgerligt at indkassere et mål på en dødbold, når vi nu havde så godt fat i vores modstander,” siger Dennis Holdgaard.

Afgjorde kampen på straffespark

I pausen forsøgte Kolind/Perstrup IF at få justeret spillet og aftalte at få lukket af bagude og presse længere fremme på banen og lægge mere pres på Christiansbjerg IF’s bagkæde.

”Vi pressede Christiansbjerg IF i 2. halvleg og nærmede os det udlignende mål. Vi havde godt fat i dem, og CIF’s spillere blev frustrerede og begyndte at brokke sig. Men desværre løb vores muligheder ud i sandet. Vi havde farlige chancer, men det blev lige ved og næsten,” fortæller Dennis Holdgaard.

Kolind/Perstrup IF satsede mere i presset mod slutningen, og det gav gæsterne omstillingsmuligheder. På en kontra fem minutter før tid blev bolden slået ind i KPI’s felt, hvor en midterforsvarer kom i duel med en CIF-angriber, som blev hårdt presset. Det takserede dommeren til et straffespark, som Christiansbjerg IF scorede på til 2-0.

”Vi prøvede at trykke på, men det blev 2-0 i stedet for 1-1. Det var nedslående, men hvor vi i de tidligere kampe hang med hovedet, havde vi her præsteret og tabte til et godt hold, som var bedre end os på dagen,” siger Dennis Holdgaard.

”Vi kan tage en masse positive ting med os til kampen mod VRI – det har vi ikke kunnet i de tidligere kampe. Der skal løbes og fightes, for vi skal ud og have tre point.”

Kolind/Perstrup IF manglede Martin Holm Hansen, som stadig er skadet, og Magnus Bisgaard Hansen, som dog er på vej tilbage efter sin skade. Holdets anfører Daniel Bagger Pedersen blev valgt til kampens spiller for en stort arbejde på midtbanen.

Kampen mod VRI spilles lørdag kl. 16 på NES Park i Risskov.

FAKTA

Serie 1, Pulje 7

Kolind/Perstrup IF - Christiansbjerg IF 0 - 2 (0 - 1)

Lørdag 5. september kl. 16.00 på Kolind Park

Målscorere:

  • 0 - 1 Christiansbjerg IF (25. min.)
  • 0 - 2 Christiansbjerg IF (85. min./straf.)

Publiceret 10 September 2020 14:00