Liberal Alliances Michael

Liberal Alliances Michael "Mylle" Vejlstrup forlader kommunalbestyrelsen.

Michael Vejlstrup forlader kommunalbestyrelsen

Af
Simon Carlson

Liberal Alliances Michael "Mylle" Vejlstrup forlader kommunalbestyrelsen i Norddjurs Kommune.

Det skriver lokalpolitikeren på sin Facebookside og i en pressemeddelelse.

"Jeg har i dag meddelt hovedbestyrelsen for Liberal Alliance at jeg har anmodet om at udtræde af kommunalbestyrelsen i Norddjurs kommune. Dette har jeg gjort da jeg oplever øget arbejdspres på mit arbejde, samtidig med at min familiestruktur har ændret sig meget pludseligt, som bare gør det for kompliceret at få en dagligdag til at hænge sammen," skriver Michael Vejlstrup.

Ikke på 100 procent

Allerede ved seneste kommunalbestyrelsesmøde bad Michael Vejlstrup om orlov fra kommunalbestyrelsen frem til 1. oktober. I sin pressemeddelelse forklarer politikeren da også, at beslutningen, om at forlade kommunalbestyrelsen helt, har været undervejs i et stykke tid.

"Beslutningen har været undervejs i nogen tid efterhånden, den har bestemt ikke været nem. Der var flere ting, jeg ville ønske, at jeg kunne ændre og måske endda revolutionere. Det er bare ikke nu, at det er mig der skal kæmpe den kamp. Jeg skylder at være ærlig overfor dem der har stemt på mig, hvor jeg netop lovede, at hvis jeg ikke selv mener jeg levere 100 procent og kan være 100 procent dedikeret, så ville jeg trække mig. Så jeg er kommet frem til, at jeg ikke kan fortsætte, hvis jeg skal være tro mod mine holdninger og værdier," skriver Michael Vejlstrup.

Det bliver i stedet Sebastian Rode-Møller Grauert, der skal varetage anden halvdel af Liberal Alliances mandater i kommunalbestyrelsen sammen med Jens Meilvang.

Michael Vejlstrup opstiller således heller ikke til kommunalvalget næste år.

Publiceret 10 September 2020 09:41