Jakob Degn Larsen (th) sikrede Kolind/Perstrup det ene point i 1-1 kampen mod lokalrivalerne fra Vivild IF. Her sammen med Jacob Møller Laursen og Martin Holm Hansen efter pokalsejren mod IF Midtdjurs i juni. Arkivfoto

Jakob Degn Larsen (th) sikrede Kolind/Perstrup det ene point i 1-1 kampen mod lokalrivalerne fra Vivild IF. Her sammen med Jacob Møller Laursen og Martin Holm Hansen efter pokalsejren mod IF Midtdjurs i juni. Arkivfoto

Seriefodbold: KPI manglede fight og vilje mod solide Vorup FB

Kolind/Perstrup IF skal gå efter point lørdag ude mod Hornbæk SF efter uafgjort mod Vivild IF og nederlag til Vorup FB

Af
Martin Schultz

Efter en fin start på efterårssæsonen med en 1-0 sejr hjemme over Dronningborg B er pointhøsten tørret noget ind for Kolind/Perstrup IF, som lørdag eftermiddag kommer på en svær opgave ude mod Hornbæk SF på Volkswagen Parkgræs i det nordvestlige Randers. Der skal rettes op på en lidt for fattig pointhøst efter to nederlag og et enkelt point i 1-1 kampen sidste onsdag ude med lokalrivalerne fra Vivild IF. Lørdag eftermiddag blev det til et 2-0 nederlag på hjemmebanen Kolind Park mod Vorup FB

“Vi er i en kreds, hvor alle slår alle. Det tegner til en række tætte kampe, hvor man udover at præstere det gode spil også skal have viljen. Vi spillede en rigtig god kamp mod Vivild IF, som vi havde fortjent at vinde, men jeg var ikke tilfreds med indsatsen mod Vorup FB. Vi skal lægge mere energi og vilje i kampen mod Hornbæk SF. Alt det vi viste i Vivild, det manglede vi mod Vorup FB. Jeg savnede, at alle mand kæmpede til det sidste. Har man ikke tur i sit spil, skal man fighte,” siger KPI-træner Dennis Holdgaard efter 2-0 nederlaget til Vorup FB.

Nederlag i chancefattig kamp

Kolind/Perstrup IF var ramt på bredden til kampen mod Vorup FB, hvor der var afbud fra Claus Koch, Benjamin Lahn Sørensen, Rasmus Meyland og Andreas Hald Thomsen. Martin Holm Hansen er stadig ikke klar efter at have slået sin skulder i kampen mod Fårvang IF. Til gengæld var Magnus Bisgaard Hansen tilbage i startopstillingen efter sin skade, men holdt kun knap en halvleg før han igen kunne mærke sin skade i baglåret. Rutinerede Kasper Høegh Therkildsen var med fra start, men måtte udgå i 1. halvleg efter at være vrikket rundt på anklen. Mikkel Damgaard Møller Jensen var med på KPI’s bænk.

“Vi var godt med i starten og havde en god fornemmelse efter et lille overtag. Vi pressede godt på uden at komme frem til de store chancer,” fortæller Dennis Holdgaard.

Vorup FB fik efter syv minutters spil udvist Mads Ammitsbøll Sørensen i ti minutter med et gult kort, men netop denne spiller vendte frygteligt tilbage og scorede Vorup FB’s to mål inden for ti minutter senere i halvlegen. Først faldt bolden efter et indlæg efter en duel ned for fødderne af Mads Ammitsbøll Sørensen, som sparkede bolden i mål bag André Tonnesen.

“Det var en spand koldt vand i hovedet på vores spillere,” siger Dennis Holdgaard. Og Mads Ammitsbøll Sørensen var ikke færdig endnu, for otte minutter senere sparkede han bolden gennem muren og i mål på et direkte frispark.

“Vi prøvede at få sparket noget gejst i holdet i pausen. Nu kunne vi spille mere frit, og kom da også godt ud efter pausen og gjorde en god figur i 2. halvleg. Men vi kom ikke til mange store chancer og Vorup FB stod godt i forsvaret. De overlod mere og mere spil til os og var tilfreds med at være foran med 2-0 i den chancefattige kamp,” slutter Dennis Holdgaard.

Anfører Daniel Pedersen blev sikkert udpeget til kampens spiller for en god fight og en indsats, han kunne være bekendt.

Træls afslutning

Onsdag aften mødte Kolind/Perstrup IF lokalrivalerne fra Vivild IF på Langhøj Idrætscenter til det første lokalopgør mellem de to hold fra Djursland i Serie 1.

“Vi gik efter de tre point og havde fortjent at få dem alle tre,” siger Dennis Holdgaard, som måtte se hjemmeholdet udligne KPI’s sene føring i kampens allersidste minutter.

“Vi havde en kæmpechance efter syv minutter, da Marc Pedersen efter et flot gennemspil var helt alene foran mål med Vivild IF’s målmand Lasse Pedersen. Han driblede uden om målmanden, men kom for langt ud i siden og ramte stolpen på sin afslutning. Godt fem minutter efter havde Mikkel Fanø en god afslutning, som Lasse Pedersen klarede. Ingen kunne have indvendt noget, hvis vi havde været foran med 2-0,” siger Dennis Holdgaard.

“I halvlegen var vi enige om, at vi manglede den sidste præcision. Vi havde styr på begivenhederne, og var enige om at vi skulle ud og jagte et mål. Kampen blev en taktisk affære, men vi havde gode chancer. Kasper Therkildsen havde en god afslutning, som blev rettet af, og Benjamin Lahn Sørensen var en evig trussel i front.”

Kolind/Perstrup IF måtte helt frem til det 85. minut, før der blev scoret, da Jakob Degn Larsen steg op i det forreste område og headede et hjørnespark fra Benjamin Lahn Sørensen i mål. Nu pressede Vivild IF på for en udligning, og Kolind/Perstrup IF gjorde det svært for sig selv, da Kasper Holm Hansen måtte ud med gult for en tackling. I dommerens tillægstid landede et indlæg for fødderne af Mathias Severinsen, som sendte bolden gennem benene på flere forsvarere uden at André Tonnesen kunne nå at reagere.

“Det var ærgerligt, når vi nu var kommet fortjent foran. Det var nogle skuffede spillere, som syntes de havde fortjent sejren. Hele holdet gjorde det godt, og vi havde fortjent de tre point. Det var tredie kamp i træk, at Vivild IF snød os for point,” slutter Dennis Holdgaard.

KAMPFAKTA

Serie 1, Pulje 7

Kolind/Perstrup IF - Vorup FB 0 - 2 (0 - 2)

Lørdag 22. August kl. 16.00 på Kolind Park

Målscorere:

  • 0 - 1 Mads Ammitsbøll Sørensen (22. min.)
  • 0 - 2 Mads Ammitsbøll Sørensen (30. min.)

Vivild IF - Kolind/Perstrup IF 1 - 1 (0 - 0)

Onsdag 19. august kl. 19.00 på Langhøj Idrætscenter

Målscorere:

  • 0 -1 Jakob Degn Larsen (85. min.)
  • 1 - 1 Mathias Severinsen (93. min.)

Publiceret 28 August 2020 07:30