TRIF’s bedste hold fik med en finalesejr i Brejnholdt Randers Cup en perfekt forberedelse til den nye sæson i Serie 2. Privatfoto

TRIF’s bedste hold fik med en finalesejr i Brejnholdt Randers Cup en perfekt forberedelse til den nye sæson i Serie 2. Privatfoto

Seriefodbold: Optimisme i TRIF efter dobbelt stævnesejr

TRIF gjorde rent bord og vandt begge finaler i Brejnholdt Randers Cup i Kristrup

Af
Martin Schultz

Optimismen bobler i TRIF inden sæsonstarten næste weekend efter at klubbens to bedste hold kom hjem med hver en finalesejr fra træningsturneringen Brejnholdt Randers Cup med Jyllandsserieklubben Kristrup B som arrangør.

På finaledagen i lørdags vandt TRIF’s 2. hold først Senior 2 turneringen med 3-0 over AH 2012, hvorefter TRIF’s 1. hold i Senior 1 turneringen besejrede Vorup FB med 3-1 efter 1-1 ved pausen.

”Der er højt humør og tro på en god sæson i klubben, og den nærmeste fjende er nærmest os selv,” siger cheftræner Martin Hornbæk Nielsen inden sæsonpremieren i Serie 2 mod VSK Aarhus lørdag kl. 14.30 på hjemmebanen PR Park i Rønde.

”Vi har et klart mål, og det er at rykke op. Vi må se hvad der sker, men vi går efter at rykke op. Man kan mærke at gutterne har det skidegodt med hinanden, og det smitter af på banen,” siger Martin Hornbæk Nielsen. Efteråret byder på lokalopgør mod Skødstrup SF, Østdjurs 91 og oprykkerne fra Nørager B. Desuden skal TRIF møde VSK Aarhus, Fuglebakken KFUM, Randers Freja og Langå IK.

Rasmus Søgaard på højskole

TRIF’s bedste hold fik en god optakt til Brejnholdt Randers Cup, da holdet i en træningskamp mod VRI’s Danmarksseriehold viste stor skarphed og vandt 8-4 efter 4-4 ved pausen.

Brejnholdt Randers Cup er en tilbagevendende træningsturnering for især klubberne i Randersområdet, og TRIF var i Senior 1 turneringen som Serie 2 kommet i skrapt selskab med lutter Serie 1 hold og værtsklubben Kristrup Boldklub med sit bedste hold i Jyllandsserien.

I sin første kamp vandt TRIF med 2-0 over netop Kristrup B på mål af Viktor Riis og Tobias Stenshøj.

”Vi spillede fanme godt. Vi var det bedste hold og vandt fuldt fortjent,” fortæller Martin Hornbæk Nielsen. Holdet må i efteråret undvære en af holdets stærke midtbanespillere og kulturbærere Rasmus Søgaard, som det næste halve år er på Egmont Højskole i Hou. På TRIF’s midtbane erstattes han af en spændende spiller, 20-årige Frederik Primdal med en fortid i VSK Aarhus’ Jyllandsserietrup. Han ser ud til sammen med Mads Amstrup at udgøre en stærk midtbane i efteråret. Brødrene Viktor og Asker Skytte fra Ebeltoft IF, som før sommerferien viste interesse for at skifte til TRIF, kommer ikke til at optræde i TRIF’s gule trøje.

Klassemål af Frederik Ougaard

I TRIF’s anden puljekamp vandt TRIF med 4-1 over Dronningborg B på mål af Frederik Primdal, Frederik Ougaard, Victor Riis og Mathias Haulrik.

”Frederik Ougaard er virkelig kommet op i gear og scorede kampens bedste mål, da han modtog bolden midt på banen og afdriblede fem modstandere inden han lobbede bolden i mål,” fortæller Martin Hornbæk Nielsen.

Med sejren over Dronningborg var TRIF klar til finalen mod Vorup FB lørdag eftermiddag på Kristrup Stadion. Holdet fra Rønde kom bagud med 1-0 tidligt i kampen, men efter et kvarters spil sad TRIF fuldstændig på kampen.

”Vi spillede hurtig fodbold henover midten og kom frem til mange chancer. Vi leverede en solid holdindsats, hvor alle slås for hinanden,” siger Martin Hornbæk Nielsen.

Victor Riis udlignende til 1-1 for TRIF før pausen, og først Noah Overgaard og derefter Asbjørn Bendtsen sikrede sejren med 3-1 efter pausen.

Martin Hornbæk Nielsen råder over en skadesfri trup til premieren med undtagelse af Emil Haulrik, som vrikkede om på foden i den første kamp i Kristrup og er tvivlsom til kampen mod VSK Aarhus på lørdag.

I Senior 2-turneringen vandt TRIF’s andethold fra Serie 3 finalen over AH 2012 med 3-0 på to mål af Keenan Payne og et mål af Frederik Stoffer. Et uafgjort resultat på 2-2 mod Purhus IF og en 4-1 sejr over Kristrups 2. hold fra Serie 4 banede vejen til finalen for TRIF.

”Vi har et spændende Serie 3 hold med stort set den samme trup, som nu er blevet år ældre. Morten Holm står i spidsen for holdet, som jeg glæder mig til at følge i efteråret,” slutter Martin Hornbæk Nielsen. 2. holdet starter sæsonen tirsdag 11. august på udebane mod Ørsted IF.

Publiceret 03 August 2020 15:30