Sebastian Stær scorede Vivild IF’s enlige mål i pokalnederlaget mod Vatanspor. Et kvarter efter scoringen måtte Sebastian Stær udgå med en forstrækning. Arkivfoto

Sebastian Stær scorede Vivild IF’s enlige mål i pokalnederlaget mod Vatanspor. Et kvarter efter scoringen måtte Sebastian Stær udgå med en forstrækning. Arkivfoto

Pokal: Vivild IF knækket af tre mål på få minutter

Vivild IF var foran ved pausen, men tabte med 4-1 til Vatanspor i Sydbank Pokalen

Af
Martin Schultz

VIVILD Efter den knebne og heldige sejr over TRIF i sidste uge, gik det galt for Vivild IF i pokalturneringen Sydbank Pokalens femte runde forrige lørdag mod Vatanspor fra Jyllandsserien.

Vatanspor fra det vestlige Aarhus med mange spillere af anden etnisk herkomst på holdet vandt med 4-1 efter at Vivild IF havde ført med 1-0 ved pausen på et mål af Sebastian Stær. Vatanspor scorede tre mål på 5-6 minutter i slutningen af kampen og sendte dermed Serie 1-holdet Vivild ud af pokalturneringen.

”Vatanspor var et fint hold med spillere, som var en kende bedre end vores spillere. Tre-fire spillere havde X-faktor og de gjorde ondt på os,” fortæller Vivild IF’s cheftræner Michael Blom.

Vivild IF kom foran efter 20 minutter, da Chris Christensen tippede bolden bolden til Sebastian Stær, der blev kantet i feltet af en midterforsvarer. Sebastian Stær scorede selv på straffesparket, men måtte et kvarter senere udgå af kampen med en forstrækning.

”Vi fulgte godt med, så længe vi havde luft, men da Vatanspor udlignede til 1-1 efter en time, sivede luften ud af holdet. Indenfor godt fem minutter i slutningen af kampen, scorede Vatanspor tre gange,” siger Michael Blom

Skal komme i form

Vivild IF havde Magnus Glinvad Kristensen tilbage på midtbanen. Men det er kun en stakket frist, for Magnus Glinvad Krstensen flytter til Aalborg for at læse til lærer.

”Så ham kommer vi til at undvære. Det bliver et stort savn, men vi må rokere rundt på det vi har,” siger Michael Blom.

De tre første mål scorede Vatanspor ifølge Michael Blom efter personlige fejl, da bolden blev tabt i opspillet eller i dueller midt på banen.

”Vores to midterforsvarere Lauge Feldskov og Benjamin Benzon spillede godt,” fortæller Michael Blom. Kampens helt mod TRIF, målmand Lasse Pedersen, kunne ikke dæmme op for Vatanspor, som scorede flere mål på 100 procent chancer.

”Vi har ikke været i tilstrækkelig form og klar nok i disse kampe. Jeg vil opfordre spillerne til at løbe lidt i sommerferien og komme i bedre form. Nu spiller vi den sidste kamp i DBU Cup torsdag aften mod Dronningborg B, og så er vi klar igen til Brejnholt Cup i Kristrup i uge 31,” slutter Michael Blom.

Publiceret 26 June 2020 09:58