Det er endelig igen muligt for Børnehuset Solbærkrogen at tage på langfart med ungerne.

Det er endelig igen muligt for Børnehuset Solbærkrogen at tage på langfart med ungerne.

Børnehuset Solbærkrogen er igen godt kørende

Børnene kan endelig komme på langfart i naturen omkring Nimtofte

Nimtofte Efter en længere tids genåbning med mange regler og restriktioner kan Børnehuset Solbærkrogen endelig igen bruge vores ladcykel. Det har været savnet at kunne benytte på børnehusets mange ture ud i det dejlige landskab omkring Nimtofte, der byder på både skove, marker og vandløb tæt ved byen.

Ladcyklen fik Børnehuset Solbærkrogen i efteråret sponsoreret af Seekings, HSM industri og Midtdjurs friskole. Det gør det nemmere at komme på længere ture med børnene. De elsker at sidde højt og kunne se sig omkring på turene. Lige om lidt rykker en gruppe vuggestuebørn op og bliver børnehavebørn, så der vil være mulighed for nogle nye børn at få en plads i ladcyklen.

Børnehuset Solbærkrogen er en institution der åbnede i 1999, indtil 2017 var det en kommunal institution. Første august 2017 blev børnehuset en del af Midtdjurs friskole. Siden da er ”Sneglegården”, en lille legeplads til vuggestuebørnene, blevet bygget. Hertil blev sponsoreret et gyngestativ af Nimtofte og oplands borgerforening og distriktsråd, som også har været behjælpelige med, at udlåne telte til i den første og anden genåbningsfase.

Børnehuset Solbærkrogen hælder til, at der fremover skal bruges endnu mere tid ude i naturen. Det er en af de gode ting, der er kommet ud af at arbejde på en anderledes måde i genåbningsfaserne.

For at kunne være ude i al slags vejr, går Børnehuset Solbærkrogen lige om lidt i gang med at bygge en bålhytte, sponsoreret af Fonden Sparekassen Midtdjurs. Bålhytten vil give os nogle hyggelige timer med bål, snitte pinde, lave afstøbninger og lækre smagsprøver.

SC

Publiceret 25 June 2020 08:30