Prøv kræfter med golfsporten på Lübker

Nimtofte På søndag 21. juni klokken 11.00 åbner Lübker Golf & Spa Resort i Nimtofte dørene for alle, der kunne tænke sig at prøve kræfter med golfsporten på en af Danmarks bedste baner.

Golfens Dag, som er et gratis arrangement, starter kl. 11.00 med en velkomst i Lübker Lodge, Trent Jones Allé 3, 8581 Nimtofte. Herefter vil der være mulighed for at prøve alt fra driving range, putting green og spil på den flotte 9-hullers Academy Course. Du låner golfudstyr – og gennem hele dagen står Lübker Golf Klub klar til at hjælpe og guide.

”Vi ser i øjeblikket en stor interesse for golfsporten, og vi har i Lübker Golf Klub fået en del nye medlemmer i indeværende sæson. Med denne event rækker vi ud til alle, der kunne have en golfspiller gemt i maven, så kig endelig forbi og oplev vores fantastiske golfanlæg. Vi sørger for udstyr, så du kan prøve golfspillet på egen krop – og vi giver med garanti et godt golf-fif eller to”, fortæller golfmanager Hans Lavrids Knudsen fra Lübker Golf & Spa Resort i en pressemeddelelse.

SC

Publiceret 18 June 2020 16:00