Cheftræner Martin Hornbæk Nielsen har en skadesfri og forstærket trup klar til cup-kampene inden sommerferien. I efteråret går det løs for alvor i Serie 2, Serie 3 og Serie 5. Arkivfoto: Martin Schultz

Cheftræner Martin Hornbæk Nielsen har en skadesfri og forstærket trup klar til cup-kampene inden sommerferien. I efteråret går det løs for alvor i Serie 2, Serie 3 og Serie 5. Arkivfoto: Martin Schultz

Seriefodbold: Forstærket TRIF bobler af energi inden cup-kampe

Fodbolden ruller igen - og TRIF sender alle sine tre seniorhold i kamp i DBU’s 2020 Cup

Af
Martin Schultz

SERIEFODBOLD Tirsdag aften blev der igen fløjtet op til 'rigtig' fodbold på Djursland, da Allingåbro IF på udebane besejrede FC Grenaa med 5-3 i DBU’s Sydbank Pokalen 2020/21. Gæsterne var bagud med 1-0 ved pausen, men scorede derefter fem gange inden hjemmeholdet fik pyntet på resultatet i efter-corona premieren mellem de to Serie 5-hold på HSM Arena i Grenaa.

Da myndighederne forleden hævede forsamlingsforbuddet til 50 personer, blev det atter muligt at spille fodboldkampe, og det har været ventet med længsel rundt omkring i klubberne.

“Det er som at sende køer på græs. Alle glæder sig helt vildt til at komme ud og spille rigtig fodbold. Både spillere og trænere,” siger cheftræner Martin Hornbæk Nielsen fra TRIF, som sender alle sine tre seriehold i kamp for første gang i de kommende dage.

Turneringen er som bekendt annulleret, men DBU har sat en særlig 2020 Cup op, som giver holdene tre kampe mod hold på samme niveau. Desuden er pokalturneringen Sydbank Pokalen 2020/21 sat i gang med kampe i de lavest rangerede rækker, og det kan give serieholdene en eller flere kampe inden sommerferien.

Klar i Sydbank Pokalen

TRIF’s seniorspillere har trænet i fire grupper med maksimalt ti deltagere siden det blev tilladt at mødes i den størrelse grupper.

“Men mandag trænede vi for første gang i to grupper på 22 og 18 spillere. Og spillerne fik for første gang lov til at spille kamp i to halvlege på en halv time,” fortæller Martin Hornbæk Nielsen.

TRIF’s bedste hold i Serie 2 kommer på kunstgræs lørdag kl 16.00 mod DGL 2000 på PR Park i Rønde. De kommende to weekender møder holder desuden Prügelknabe IK på udebane i Aarhus og Fuglebakken KFUM på hjemmebane.

Andetholdet i Serie 3 møder torsdag aften Grenaa IF på udebane og får desuden fornøjelsen af Hornslet IF og HOG Hinnerup. Tredieholdet i Serie 5 møder søndag Lisbjerg FC på udebane og møder desuden Lystrup IF og VRI på hjemmebane.

Desuden forventer Martin Hornbæk Nielsen, at TRIF’s bedste hold får mulighed for at spille den første kamp i pokalturneringen Sydbank Pokalen inden sommerferien.

Nye spillere på spring

Efter et langt forår uden fodboldkampe er TRIF-truppen skadesfri, og spillerne bobler af energi inden kampene.

Samtidig er der spændende nye navne i spil, for TRIF har fået tilgang af den tidligere ungdomsspiller i AGF og siden Aarhus Fremad-spiller Mads Amstrup, som senest har spillet for Fjordager IF i Albaniserien på Fyn.

“Mads Amstrup er blevet færdig som skolelærer på Fyn og søger nu job i det østjyske område. Han er gammel TRIF-dreng og vil gerne spille her igen, hvor også hans lillebror Jens Amstrup spiller. Han er en god fyr og en allroundspiller, som har prøvet mere end de fleste på holdet. Han supplerer os godt og kan spille både i forsvaret og på midtbanen,” fortæller Martin Hornbæk Nielsen.

Også en anden TRIF-spiller er tilbage efter et ophold uden for Djursland.

“Philip Poulsen er tilbage efter udstået tjenestetid i Livgarden. Han kan spille alt og er en løbestærk allroundspiller. Han “står i granit”,” mener TRIF-træneren.

Desuden er de to Ebeltoft IF-profiler, Asker og Viktor Skytte, med på en gæsteoptræden i 2020 Cup’en for at afprøve, om TRIF kan være deres fremtidige klub. De to brødre har været bærende kræfter på Ebeltoft IF’s hold i både Serie 3 og i Futsal Ligaen.

“Vi glæder os helt vildt til at komme ud og spille. Vi er stærkt besat og afprøver nu lidt forskellige opstillinger. Vi har en ung trup, så vi har mange spillere, som bliver studenter. Men vi regner med at få en pokalkamp, og den skal vi vinde,” slutter Martin Hornbæk Nielsen.

Publiceret 10 June 2020 15:30