Nu bliver det muligt at dinere sammen med løverne i Ree Park. Helt i tidens ånd bliver det dog på behørig afstand og med beskyttende glas mellem dyr og mennesker. Foto: Ree Park

Nu bliver det muligt at dinere sammen med løverne i Ree Park. Helt i tidens ånd bliver det dog på behørig afstand og med beskyttende glas mellem dyr og mennesker. Foto: Ree Park

Velbekomme:

Spis med løverne i Ree Park

Ree Park Safari åbner restaurant i løveanlægget

Af
Simon Carlson

Ebeltoft Fredag 12. juni slår Ree Park Safari dørene op for de første gæster til et nyt madkoncept, som giver lokale og feriegæster mulighed for at opleve gourmetmad og vine i ret unikke og særprægede rammer.

Konceptet er det velkendte fra mange restauranter de større byer. Gæsterne ankommer samtidig, menuen er sammensat på forhånd ud fra årstidens udvalg af råvarer, ligesom vinene er specielt udvalgt til menuen.

Gæsterne mødes ved indgangen og bliver ledt op til restauranten på Katanga Hill, som i Ree Park er løvernes anlæg.

"Det er gourmet på et højt niveau og omgivelserne er der bestemt heller ikke noget i vejen med, ’Her har vi skabt en helt unik oplevelse, som man ikke får andre steder," siger Ree Parks direktør Jesper Stagegaard i en pressemeddelelse.

Sultne løver kigger med

Løveanlægget er mere end 1 ha. stort, og klippen på Katanga Hill udgør løvernes udsigtspunkt til den store savanne i Ree Park. Restauranten ligger i selve klippegrotten, som er bygget om, så det nu er et godkendt spisested. Og løverne følger med i, hvad der foregår, og kommer nogle gange helt tæt på vinduerne.

For generelt at højne det kulinariske niveau i parken, og for at sikre en kontinuerlig kvalitet, har Ree Park Safari allieret sig med kokken Morten Goul Jensen, indehaver af restaurant No. 16 og Happy Event i Aarhus.

Allerede i 2019 fik gæster til event, fester, arrangementer og ikke mindst møder og konferencer i parken en forsmag på, hvad Ree Park Safari nu kan tilbyde gæsterne, og Morten Goul Jensen har været med til at planlægge sæson 2020, som nu endelig er kommet i gang efter nedlukningerne på grund af corona.

Den nye restaurant vil også have åbent for gæster uden for parkens åbningstid

Publiceret 04 June 2020 11:40