Ree Park har endelig fået lov at åbne parken, og den ser frem mod en travl sommer.Foto: Ree Park

Ree Park har endelig fået lov at åbne parken, og den ser frem mod en travl sommer.Foto: Ree Park

Ree park er åbnet: Har krævet stort forarbejde

Endelig fik Ree Park grønt lys til at åbne parken efter flere forskellige udmeldinger. Åbningen er gået over al forventning, men har krævet et stort arbejde, fortæller direktøren

Af
Katharina Andersen

Ebeltoft Der er igen summen af gæster blandt dyrene i Ree Park. Efter mange ugers lukning er parken åbnet med nye forholdsregler, men med glade gæster, der dog selv står for en stor del af at de nye regler håndhæves i parken, fortæller direktør Jesper Stagegaard.

"Vi er absolut kommet godt fra start. Vi valgte en strategi, hvor vi har haft et par åbningshverdage til lige at få testet vores COVID-beredskab, inden vi her til pinse forhåbentlig får et større rykind. Vi har de to første åbningsdage haft mange glade gæster, og de har alle været super til at medvirke til at gøre besøget i parken til en god oplevelse for alle. Det, at vores gæster er med til at gøre det til en god oplevelse for alle, er meget vigtigt," siger Jesper Stagegaard.

Et stort arbejde

I Ree Park har man de seneste uger arbejdet intest på at kunne åbne og sikre alle gæsterne en god og sikker oplevelse i parken.

"Men i sidste ende afhænger rigtig meget af, at vores gæster også hjælper med til at overholde myndighedernes anbefalinger, og det synes jeg i den grad, vores gæster er gode til, så foreløbig stor ros i den retning," siger han.

Kigger ind i travl sommer

I parken ser man frem mod en særdeles travl sommer. Langt de fleste danskere holder ferie i hjemlandet i år, og både norske, tyske og islandske turister er nu også velkommen i Danmark over sommeren.

"Vores nye overnatningsfaciliteter og oplevelseskoncept i parken har allerede oplevet meget stor interesse, så vi kigger ind i en travl sommer, hvilket virkelig er tiltrængt. Lige nu glæder vi os til en forhåbentlig flot pinse, vejret ser i hvertfald ikke ud til at fejle noget, og både vi og vores mange dyr glæder os til at byde velkommen på safari, diverse rejseforbud til trods," siger Jesper Stagegaard.

Publiceret 02 June 2020 11:00