Udstillingen åbner mandag 8. juni kl. 11, og der afholdes fernisering lørdag 13. juni kl. 11. Den kan ses til og med 21. juni

Udstillingen åbner mandag 8. juni kl. 11, og der afholdes fernisering lørdag 13. juni kl. 11. Den kan ses til og med 21. juni

Genåbning af Tinghuset

Ebeltoft Kunstforening åbner atter op igen

kultur Som mange andre kulturinstitutioner har Ebeltoft Kunstforening måttet holde Tinghuset lukket for udstillinger. Det er derfor en stor glæde igen at kunne slå dørene op for udstillinger d. 8. juni.

Nedlukningen kom samtidig med åbningen af årets første udstilling, Årets Kunstner 2019 og dennes medudstiller. Udstillingen måtte lukke dagen efter åbningen, og kunstforeningen har derfor valgt at genåbne med denne. Det drejer sig om Morten Thuesen og hans medudstiller, Ulla Viborg.

Morten Thuesen er autodidakt skulptør og laver skulpturer hugget i blandt andet nordisk granit og natursten, hentet i grusgrave på Bornholm eller i vores nordiske nabolande. Han finder inspiration i dagligdagens ting, og det giver et finurligt sammenstød af motiv og materiale.

Ulla Viborg maler akryl på lærred og gerne i store formater, hvor motiverne ofte er kvinder. Hun er uddannet på kunstskoler i Randers, Ærø og Vallekilde og har mange udstillinger bag sig både i Danmark og Frankrig.

Udstillingen åbner mandag 8. juni kl. 11, og der afholdes fernisering lørdag 13. juni kl. 11. Den kan ses til og med 21. juni.

Af hensyn til alles sikkerhed og for at leve op til myndighedernes retningslinjer, vil der blive opsat skilte med anvisninger til ophold og færdsel rundt i huset.

mj

Publiceret 24 May 2020 11:00