Sognepræst Tina Skov Løbner - og kollega Torben Jensen - prædiker i påskedagene i Pindstrup Kirke uden publikum, men gudstjenesterne kan høres i Radio Rønde - Syddjurs Lokalradio. Arkivfoto

Sognepræst Tina Skov Løbner - og kollega Torben Jensen - prædiker i påskedagene i Pindstrup Kirke uden publikum, men gudstjenesterne kan høres i Radio Rønde - Syddjurs Lokalradio. Arkivfoto

Påskegudstjenester på Radio Rønde - Syddjurs Lokalradio

Sognepræsterne Tina Skov Løbner og Torben Jensen overtager en del af sendefladen i påsken i den lokale radio

Af
Lars Norman Thomsen

Kirkerne har endnu ikke fået lov til at genåbne grundet coronavirussen og er frem til 10. maj fortsat i venteposition.

Men mange steder er der tænkt i alternative virtuelle løsninger i påsketiden, hvor menigheden kan sidde hjemme i stuen eller på terrassen og lytte med.

Sognepræsterne Tina Skov Løbner og Torben Jensen, der til dagligt kompletterer hinanden ved kirkerne i Marie Magdalene, Pindstrup og Koed, har således i samarbejde med Radio Rønde - Syddjurs Lokalradio aftalt gudstjenester Skærtorsdag, Langfredag og Påskedag fra Pindstrup Kirke.

Gudstjenesterne vil kunne høres på FM, DAB+ og netradio. Læs mere på www.syddjurslokalradio.dk

Gudstjenesterne kan høres på følgende tidspunkter:

  • Skærtorsdag kl. 10.00 og 17.00. Pindstrup Kirke - Torben Jensen
  • Langfredag kl. 10.00 og 17.00 Pindstrup Kirke - Tina Skov Løbner
  • Påskedag Kl. 10.00 og 17.00 Pindstrup Kirke - Tina Skov Løbner

2 Påskedag kl. 17.00 sniger sognepræst Charlotte Bjarning Johansen sig med i rækken med en gudstjeneste fra Gjesing Kirke.

Særlig påskehilsen

I anledning af de aflyste gudstjenester og for at reklamere for radiogudstjenesterne har Tina Skov Løbner og Torben Jensen lavet en kuvert med påskeæg samt en lille teologisk hilsen, påskeevangeliet og bøn.

"Cirka 80 kuverter er allerede lagt i postkasser hos vores faste menighed, og så står der en kasse til fri afbenyttelse bag den sorte dør ved Grevekapellet i Marie Magdalene Kirke, sammen med en kasse til børn med en lille påskekalender. Folk er velkommen til at kigge forbi Grevekapellet og tage et eksemplar," siger Tina Skov Løbner.

Publiceret 08 April 2020 23:30