Hos Karlby Autoværksted er ejer Morten Mogensen og resten af holdet klar til at hente og bringe de lokales biler, når de skal på værksted.

Hos Karlby Autoværksted er ejer Morten Mogensen og resten af holdet klar til at hente og bringe de lokales biler, når de skal på værksted. Foto: Simon Carlson

Corona: Lokale værksteder tager nye initiativer i brug

Din Bilpartner bringer værkstedet hjem til bilejerne under corona-krisen

Corona Din Bilpartner-værksteder Djurs Autocenter, Karlby Autoværksted og Thorsager Auto Aps tilbyder at hente og bringe bilen til værksted under corona-krisen, så bilejerne trygt kan blive hjemme. Det gælder også hjulskift, som er helt aktuelt lige nu.

Kædechef i Din Bilpartner Jakob Knudsen støtter værkstedernes initiativ:

”Vi skal hjælpe hinanden i disse tider. Det er vigtigt for os at yde vores kunder den bedste service, så det er nemt og trygt for dem at have deres bil på værksted. Lige nu går vi hjulskifte-tiden i møde, hvilket for de fleste bilejere betyder et besøg hos værkstedet, og dem er vi klar til at hjælpe – uanset om de kan komme til os eller om vi kommer til dem," siger han og forstsætter:

Presset situation

"På grund af den aktuelle situation er der flere, der har nemmere end normalt ved at undvære bilen, og som gerne vil udnytte tiden til at få skiftet til sommerdæk eller tjekket bilen igennem, og de er naturligvis velkomne på værkstedet. Vores værksteder har taget en række forholdsregler, så vi kan passe på både kunderne og os selv. Vi spritter f.eks. rat, håndbremse, gearstang, håndtag og bilnøgler af, når vi er færdige med en bil.”

Som de fleste andre brancher kan også autoværkstederne mærke, at situationen er presset, og at der ikke er så travlt som normalt for denne årstid. Derfor lyder en opfordring om at benytte de lokale virksomheder, så de også kan være her, når tingene igen er normaliserede.

”Jeg håber naturligvis, at kunderne vil støtte op om vores lokale værksteder. De knokler stadigvæk på derude og gør deres bedste for at gøre det nemt og hurtigt for kunderne at have deres bil på værksted. Vi siger, at en bil betyder frihed, og det gør den måske endnu mere i disse tider, hvor det er en stor frihed at kunne køre ud og trække lidt frisk luft og komme lidt ud fra hjemmet, hvor mange af os opholder sig meget mere end normalt," siger Jakob Knudsen.

-vik

Publiceret 01 April 2020 19:00