Marienhoffskolens pigers kvartfinale i 'Skolepokalen' mod Farsø Skole var berammet til fredag 20. marts, men kampen er af gode grunde udsat, som alle andre fodboldkampe på Djursland. Foto: Martin Schultz

Marienhoffskolens pigers kvartfinale i 'Skolepokalen' mod Farsø Skole var berammet til fredag 20. marts, men kampen er af gode grunde udsat, som alle andre fodboldkampe på Djursland. Foto: Martin Schultz

Coronavirus: Fodbolden lukker ned på Djursland

De fleste lokale klubber var tidligt ude efter statsministerens pressemøde onsdag aften med en melding om, at træning, trænings- og turneringskampe er pillet af brættet i den kommende tid

Af
Lars Norman Thomsen

DJURSLAND Mange lokale klubber var i fuld gang med forberedelserne til den kommende fodboldsæson, men coronavirussen har naturligvis også sat en stopper for breddefodbolden, som den har det for elitefodbolden i Danmark.

Mange klubber var tidligt ude på de sociale medier onsdag aften efter statsminister Mette Frederiksens pressemøde, hvor budskabet var, at 'Danmark lukker ned' for en periode.''

Mange klubledere gjorde det klart, at der ikke bliver spillet fodbold i samlet flok i de næste mere end 14 dage.

29. marts indtil videre

Torsdag blev klubberne suppleret af den forventede melding fra DBU Jylland:

"Alle fodboldkampe, stævner, kurser, seminarer, klubbesøg og andre arrangementer frem til og med søndag den 29. marts 2020 aflyses. Dette arbejde går vi nu i gang med.

Fodboldkampene vil enten blive aflyst eller udsat til at blive gennemført på et senere tidspunkt. Vi vil snarest opdatere med informationer om, hvordan fodboldklubberne skal forholde sig.

Alle kurser, seminarer og lignende aflyses. Eventuelt vil arrangementerne blive flyttet til et senere tidspunkt. De tilmeldte deltagere vil blive direkte kontaktet af os."

Skæringsdatoen 29. marts kan dog forlænges afhængigt af myndighedernes krav og anbefalinger, understreger man hos DBU Jylland.

Skolekampe udsat

Marienhoffskolens pigehold skulle fredag 20. marts have spillet kvartfinale mod Farsø Skole i den landsdækkende skoleturnering 'Skolepokalen' på AC Huse Park i Ryomgård.

I første omgang udsættes kvartfinalekampene i 'Skolepokalen' til efter nedlukningsperioden.

Så samtlige lokale spillere må marts ud og måske i længere tid ty til selvtræning i form af løb i skoven, cykelture og fysisk træning/stabilitetstræning på hjemmefronten.

Publiceret 13 March 2020 09:54