Familievejleder Lola Jensen holder foredrag i 4. marts. Pressefoto

Familievejleder Lola Jensen holder foredrag i 4. marts. Pressefoto

Foredrag med vejleder Lola Jensen

Gode råd og inspiration til børneopdragelsen

Auning Alle forældre vil deres børn det bedste, det er bare ikke altid at tanke og handling kommer til at stemme overens, måske fordi stress, dårlig samvittighed, usikkerhed, tvivl her og nu i situationen kommer til at overhale de gode intentioner.

”Hvad betyder det for mit barn at se TV, hvad tid skal de i seng, hvad med måltidet, hun spiser ikke så meget, hvordan taler man med børn om de sværeste emner, hvad med legen og kammeraterne i institution, hvad med gruppedannelse, hierarkier, afvisning, udelukkelse, mobning, hvordan gør man sit barn til en god kammerat, hvordan giver man i det hele taget den dannelse til børn, der gør at de på sigt kan begå sig med andre etc.?” Spørgsmålene er mange, svarene ligeså.

FOF har inviteret familievejleder Lola Jensen - kendt fra TV2´s Go` Morgen Danmark - til et underholdende foredrag. Hun kan om nogen på en konkret, provokerende, men også glad og løftende måde, give inspiration til mere sikker handling som forældre. Der er masser af små eksempler i hendes oplæg, som er hentet lige ud af en almindelig hverdag.

Aftenen giver mere end det dobbelte for den enkelte, hvis anden part i forælderrollen også deltager, da det kan være svært at genfortælle til den forælder, der evt. blev hjemme som barnepige. Så jo flere der kommer, des bedre en aften kan vi få. Det er 4. marts kl. 19 i Apetit, Vestergade 45 i Auning.

Lola Jensen er socialpædagog, familievejleder i 34 år, foredragsholder, forfatter til flere bøger samt familievejleder på TV2 Go` Morgen Danmark mm.

Billet købes ved Apetit i Auning eller på www.fof-djursland.dk.

CV

Publiceret 28 February 2020 14:00