Der er nu tre ejere af Mercatus Reklamebureau - fra venstre Jens Nikolajsen, Palle Mikkelsen og Lars Chalmer Rasmussen.

Der er nu tre ejere af Mercatus Reklamebureau - fra venstre Jens Nikolajsen, Palle Mikkelsen og Lars Chalmer Rasmussen. Pressebillede

Farvel til Palle Mikkelsen som koordinator

Træder ind i ejerkredsen i reklamebureau

Af
Søren Andersen

GRENAA Ikke kun handelsstandsforeningens formand, Carsten Thygesen, forlader arbejdet i foreningen for de handelsdrivende i Grenaa. Palle Mikkelsen, der har koordineret aktiviteterne, har valgt at sige stop.

Det sker fordi den lokale virksomhed, Mercatus Reklamebureau, udvider ejerkredsen.

Som led i et glidende generationskifte har de to stiftere og ejere af Mercatus Reklamebureau A/S optaget Palle Mikkelsen som partner og medejer af virksomheden.

"Vi har gennem nogen tid afsøgt forskellige modeller, og kom i den forbindelse i kontakt med Palle, der tidligere har været tilknyttet kommunikationsbureauet," fortæller direktør Lars Chalmer Rasmussen, der sammen med Jens Sandberg Nikolajsen har drevet Mercatus hidtil i et årelangt makkerskab.

"Palle kommer med nogle kvalifikationer, der supplerer de kompetencer vi i forvejen har i huset vældig godt, og vi kender hinanden i forvejen," siger de to ejere i en pressemeddelelse.

Palle Mikkelsen kommer altså fra en stilling som koordinator i ShopiCity Grenaa og har både et stort lokalkendskab og en bred erhvervserfaring. Formelt starter samarbejdet til april.

Publiceret 26 February 2020 13:00