Thomas og Søren Alstrup, Jonah Blacksmith.

Thomas og Søren Alstrup, Jonah Blacksmith.

Jonah Blacksmith kommer til Pavillonen

Syvmandsensemblet med brødrene Alstrup i spidsen, besøger Grenaa til november

Grenaa Jonah Blacksmith har for længst slået sit navn fast som et af Danmarks bedste liveacts. Det vidner et stadig voksende og loyalt publikum om. De er, ligesom det længe har været tilfældet blandt den brede anmelderskare, svært begejstret for bandets varme nærvær, uforfalsket spilleglæde og fængende, vedkommende sange, der ofte afsøger klassiske livstemaer, kredsende om det nære, kærligheden og frygten for at miste den.

'Kompromisløs', 'Det smukkest tænkelige budskab' og 'Nordvestjysk verdensklasseband' er blot nogle af de mange superlativer, der bliver brugt af såvel folk og anmeldere, når snakken falder på bandet fra Thy.

“Spillestederne byder, med dets stående publikum, op til en ganske særlig, fortættet stemning og vildskab, og ofte føles det nærmest som om afstanden mellem publikum og band opløses helt. Vi glæder os vildt meget til at spille klubjobs igen,” udtaler forsanger Simon Alstrup. Der er med andre ord lagt op til en smittende energiudladning, når smedene kommer til byen.

Koncerten er 7. novermber. Billetter på www.pavillonen.dk

CV

Publiceret 25 February 2020 17:21